Šta je novo?

Atraktivne maksi suknje

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.063
Atraktivne maksi suknje

Najviše se ističu modeli inspirisani boho, hipi i džipsi stilovima. Dugačke suknje omiljene su mnogim damama pre svega zbog udobnosti i lakoće kombinovanja

zp suknje.jpg
Ove sezone maksi suknje nose se u različitim varijantama

Maksi suknje zavladale su prolećnom modnom scenom. U novim kolekcijama dominiraju u većini odevnih kombinacija, a dizajneri si ih modernim krojevima učinili veoma atraktivnim.
Najviše se ističu modeli inspirisani boho, hipi i džipsi stilovima. Dugačke suknje omiljene su mnogim damama pre svega zbog udobnosti i lakoće kombinovanja. Dizajnirane su od laganih i lepršavih materijala, pa su pravi izbor i za visoke letnje temperature. Osim toga idealne su za različite prilike, za dnevne i večernje izlaske.

Ove sezone maksi suknje nose se u različitim varijantama. Ističu se široki, asimetrični modeli koji savršeno stoje uz top majice i košulje. Veoma su aktuelne i slojevite suknje od laganog i providnog muslina, jer su i elegantne i romantične.
Ipak, hit ove sezone su plisirani modeli, koji mogu da se kombinuju sa tunikama ili običnim majicama. S obzirom na to da je i ovog proleća akcenat na intenzivnim desenima i bojama, to je naglašeno i na maksi suknjama. Prošarane su raznovrsnim cvetnim šarama i jarkim bojama, a upečatljive su u svakoj kombinaciji.
Atraktivan kroj dodatno možete da naglasite detaljima, upotpunite ih širim ili tanjim kaišem, a oko struka možete da vežete i maramu. Uz maksi suknje se odlično slažu i maksi detalji - velike torbe, nakit, naočare...

Izvor: Večernje novosti


 
Top