Član
- Učlanjen(a)
- 26.03.2013
- Poruka
- 221
kolega mi ima laptop ASUS X53B serije sa instaliranim windows 7,..kada ukljuci kabal za punjenje uopste nepuni bateriju (kada skine bateriju odma se ugasi,sto znaci da nema dovoda struje) naravno prva pomisao neispravan kabal,ali....kada izvadim bateriju,prikljucim kabal , upalim laptop bez problema(kabal ispravan) isto tako kad naknadno stavim bateriju normalno je puni....nista mi nije jasno...imali neko neku ideju ili je imao slican problem...pomagajte
Da dodam jos da mu je to pocelo od kako mu je "jaran" dizo system ,naime on je skinuo bateriju dok je dizo system...ja sam digo novi system ,normalno sa baterijom na laptopu I prikljucen na struju (ali sam moro primjeniti vec gore navedeni system-izvaditi bateriju,upaliti laptop zatim vratiti bateriju)
Da dodam jos da mu je to pocelo od kako mu je "jaran" dizo system ,naime on je skinuo bateriju dok je dizo system...ja sam digo novi system ,normalno sa baterijom na laptopu I prikljucen na struju (ali sam moro primjeniti vec gore navedeni system-izvaditi bateriju,upaliti laptop zatim vratiti bateriju)
Poslednja izmena: