Šta je novo?

Asimetrične haljine

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.063
Asimetrične haljine

U aktuelnim modnim linijama, čini se, najviše dominira asimetrija, i to na haljinama. Zbog neobičnog kroja ovi modeli uvek privlače pažnju i posebno se preporučuju damama koje imaju savršenu figuruKOLIKO su dizajneri ove sezone bili inspirisani upadljivim bojama i dezenima, toliko su i neobičnim krojevima. U novim kolekcijama pojavili su se modeli koji su po formi drugačiji, a jednako su ženstveni i atraktivni kao i klasični.

U aktuelnim modnim linijama, čini se, najviše dominira asimetrija, i to na haljinama. Zbog neobičnog kroja ovi modeli uvek privlače pažnju i posebno se preporučuju damama koje imaju savršenu figuru. Ističu se i slojeviti modeli koji su mnogo kraći sa prednje strane dizajnirani od laganih i providnih materijala.

Moderene su i haljine koje otkrivaju samo jedno rame, a popularni su i kratki i dugački modeli. Ove sezone u trendu je i odeća sa blagom asimetrijom, kao i haljine koje su duže sa strane, dizajnirane u diskretnom puf kroju. Ovi modeli su vrlo prijatni za nošenje i prikladni za gotovo svaku priliku.(Večernje novosti)
 
Top