Da li se nekome od vas ovaj zlocko vec usunjao u komp? Ako jeste, bila bih vam veoma zahvalna kada biste mi rekli sta da radim da ga se otarasim? Naravno , ne zelim da pomislite da sam od onih sto bi da im sve serviraju na tacni, ne. Vec sam pokusala mnogo toga, mnoge sam programe skidala koji mi nisu bas bili od pomoci. ComboFix je rijesio problem na jedan dan, a zatim se virus opet vratio, gori je nego sto je bio.
Molim vas, zna li iko sta bih mogla da uradim a da to nije reinstalacija windowsa, jer mi je windows reinstaliran prije nekih 7 dana
P.S. Izvinjavam se ako na forumu vec postoji tema vezana za ovo,ali stvarno nisam imala vremena za pretragu foruma s obzirom na to da se artemis toliko odomacio da mi se adsl diskonektuje na svakih dva minuta, ako mi uopste I dozvoli da se konektujem.
Hvala unaprijeed!
Molim vas, zna li iko sta bih mogla da uradim a da to nije reinstalacija windowsa, jer mi je windows reinstaliran prije nekih 7 dana
P.S. Izvinjavam se ako na forumu vec postoji tema vezana za ovo,ali stvarno nisam imala vremena za pretragu foruma s obzirom na to da se artemis toliko odomacio da mi se adsl diskonektuje na svakih dva minuta, ako mi uopste I dozvoli da se konektujem.
Hvala unaprijeed!