Šta je novo?

Armani predlaže: Dočekajte jesen u boji ćilibara

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
37.063
Armani predlaže: Dočekajte jesen u boji ćilibara

Blic žena

Poznat po prefinjenim modelima, Đorđo Armani se u kolekciji za jesen/zimu 2010/11. još jednom pokazao kao majstor u dizajniranju elegantne poslovne odeće dopunjene šik detaljima, ali i glamuroznih večernjih haljina.
Kolekcija Armani Prive Haute Couture za predstojeću sezonu, bazirana na „igri ćilibara“ najavila je braon, zlatnu i boje sandalovine i meda kao tonove koji će obeležiti jesen i zimu.
Armani se i ovog puta vodio idejom o nosivosti modela koji su namenjeni elegantnoj poslovnoj dami, koja i te kako ume da zablista u nekoj glamuroznoj prilici.
Suknje malo ispod kolena, koktel haljine koje prate liniju tela, kao i pantalone ravnog kroja, svojom svedenošću traže dopunu u vidu šik aksesoara. Jednostavnost u kroju daje im neprolaznu vrednost.
BROŠ ILI DUGME KAO DETALJ


Drapirane jakne sa naglašenim ramenima, kao i kaputi srednje dužine, u Armanijevoj kolekciji za narednu sezonu dopunjeni su šal kragnom koja je pričvršćena ćilibarskim brošem sa strane. Kao detalj se pojavljuje i veliko drveno dugme, a kopčanje je takođe pomereno u stranu.
Svetlucave sirena haljine ili one u formi plašta, u bogatim tonovima zlata i ćilibara pravi su izbor za svečane večernje prilike.
Armani je i ovog puta insistirao na vrhunskom kroju i najfinijim materijalima kao što su kašmir, svila, saten, tvid… 
Top