Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Imam Windows 8 i kada zelim da instaliram na primer Firefox ili neki player, kod mene se pojavi da ovaj App nemoze na PC nemoze da se uradi. Trazi da otvorim Windows Store i da nadjem koji podhodi Apps mom PC! Sta da radim i gde sve to da nadjem? Pomozite mi molim vas!

Učlanjen(a)
22.04.2013
Poruka
728
Probaj Run as administrator
Ili iskljuci win8 security ili antivirus je problem

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
kad god probam neki plejer da instaliram ili Firefox meni se pojavi Dise App kann auf dem PC nicht ausgeführt werden:WP_000092.jpgWP_000094.jpg pomagajte braco! Jos svi plejeri koji se nalaze ovde platni su, a kada hocu da instaliram nesto drugo vidite sta se desava!!!!
Hvala u napred!!!!!!!!!!!

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Probaj odavde download aplikacija koje ti trebaju Best Free Windows Store Apps - Page 4 a mislim da imaš problem sa ovlastima downloda u win8 jer je drugačiji od prijašnjih verzija te ti najvjerojatnije oni sami rade zabranu downloda ako nije iz windows trgovine,to bi trebalo biti negdje u postavkama sigurnosti windowsa ,probaj je isključiti ako nemožeš naći uzmi usb i na drugom kompu skini što ti treba samo navedi dos win8 i prenesi s usb na računalo pa onda probaj instalirati .Desni klik mišom na ikonu programa i run as administrator.I da te su ti aplikacije s pločicama.

Poslednja izmena:
Natrag