Član
- Učlanjen(a)
- 20.05.2013
- Poruka
- 244
Evo ovako ..Izvinjavam se ako sam postavio temu na pogresno mesto.Hteo sam da pitam postoji li nacin ,ako dete uzme telefon, i recimo ogranicim mu vreme na telefonu ,i ono i dalje ne odustaje od igrica na telefonu nego i dalje se inati neda telefon a onda dolazi do rasprave i bespotrebnog prepiranjai svadjanja,postoji li nacin da sa svog telefona da mu blokiram ekran, da ne moze da koristi telefon na koji je do tad igrao igrice.Postoji li ikakva aplikacija i naziv aplikacije koja to omogucava..Primer recimo reko sam do 7 sati i ne moze telefon vise ,vidim i dalje produzio jednostavno sa svog telefona udjem u tu aplikaciju i zakljucam mu telefon sa sifrom...na koju igra igrice i odjednom ne moze da udje u telefon dok mu ne kazem sifru ili mu otkljucam sa mog telefona.
Zato pitam postoji li takva aplikacija koja je instalirana na mom i njegovom fonu i da to omoguci ako me shvatate..ili postoji neki drugi nacin..kako to uraditi...Pozdrav clanovima foruma
Zato pitam postoji li takva aplikacija koja je instalirana na mom i njegovom fonu i da to omoguci ako me shvatate..ili postoji neki drugi nacin..kako to uraditi...Pozdrav clanovima foruma