Član
- Učlanjen(a)
- 08.04.2011
- Poruka
- 257
Može li neko da mi preporuči neku aplikaciju za prenos podataka prije sam koristio "Airdroid" ali sada su ga ograničili tako da mogu maksimalno da prenesem 200mb pa da kupim premijum akaunt,sledeći program koji sam koristio bio je "SHAREit - Transfer & Share" znači očajan program upravo sam ga izbrisao jer kada podjete da se konektujete isključi vam se wi-fi i samo neće uspeo sam nekao da prebacim jednom uz muke treba mi po 10-15 minuta samo da uspem da se povežem a imam galaxy s7 edge a net mi je brzine 60/10 mb/s tako da do toga nije problem nego do mozgra programa!
Ima li neko nešto provereno da radi znači aplikacija u telefonu povežem se na njihov sajt i prenesem podatke bez USB ili skinem program pa se povežem na taj program pa da šaljem ili primam podatke sa kompa na telefon i sa telefona na komp. Hvala!
Ima li neko nešto provereno da radi znači aplikacija u telefonu povežem se na njihov sajt i prenesem podatke bez USB ili skinem program pa se povežem na taj program pa da šaljem ili primam podatke sa kompa na telefon i sa telefona na komp. Hvala!