Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala svima koji ucestvujete u ovoj temi sa svojim komentarima.Bas iz ovog razloga sam i pokrenuo ovu temu kako bi svi zajedno dobili jednu opstu sliku.Citajuci vase komentare svako moze za sebe izvuci neki zakljucak i sebi odrediti sta mu je najbolje.Znamo da je u opticaju jos dosta starijih racunara pa ova tema ima i svoj smisao.
Ja mislim da stariji kompjuteri ne treba da imaju instalirani antivirus. Jednom nedeljmo skenirash sa Hitman Pro ili Malwarebytes. Jedinu alatku koi preporucujem je KeyScrambler, koj cuva vaze e-mail,lozinke,chatovi i sve drugo od kejlogere. Uzima mnogo malo ram, a dosta je korisna aplikacija.
Ja trenunutno koristim Qiho, jako jako jako jako dobar AV. Mislim da bi radio bez problema na starijoj konfi, upravo trosi 30-40mb rama, procesor nepipa. Evo koristim ga skoro 2 meseca, mbam 1 mesečno verujte mi nisam imao jednu zarazu za ovo vreme a inace sam dnevno na netu konstantno 10 sati surfa,na refrešu non stop, a sto je jako zanimljivo besplatan je, bas respektujem ovu kinesku ekipu apdejti tacni sve je na mestu. Koristi 3 engina sa kojima nema šale. Poz http://www.igreklik.com/slike/images/51215802229136223347.jpg