antivirus pomoc

Učlanjen(a)
27.09.2009
Poruka
983
imam instaliran avast pro da li treba jos neku zastitu da imam posto sam non stop na netu i dali smem jos neki antivirus da instaliram pored avasta

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nemas potrebe za jos jednim antivirusom jer bi napravio dramu u kompu posto se dva antivirusa nepodnose tj nemogu zajedno raditi. moja preporuka je da instaliras malwarebytes antimalware i to je to . dovoljno.

Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
133
mozes i "superantispyware"-besplatna vezija da instaliras, i netreba vise naravno u paketu sa malwarebytes antimalware

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
nema potreba za antispyware-om to vec avast i svaki drugi internet security posjeduje , al malware-a nema ni jedan koliko znam.

Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
133
al ono sto superantispyware pronadje ni jedan inernet security nece. ipak antivirusnih programa antispyware im je slabija strana za razliku od ovih specijlizovanih.zato sam i naveo da instalira besplatnu verziju je to sto ima avast pro mu je dovolna realtime zastita. superantispyware nije lose da ima da proveri racunar ponekad.

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
ja koristim kombinaciju ESS-a i Malwarebytes antimalware i odlično odrađuju svoj posao

Natrag