Antikvarnice u Beogradu

Učlanjen(a)
11.08.2013
Poruka
0
Molim Vas da nabrojite sve beogradske antikvarnice kojih se u ovom trenutku možete setiti,a koje imaju veliki izbor literature starijeg izdanja svih vrsta i kategorija,a posebno školskih udžbenika?Također,od velike su koristi i informacije o prodavačima takve literature koji nemaju registrovanu antikvarnicu,ali privatno prodaju tu literaturu u Beogradu?Na kojim beogradskim buvljacima mogu naći prodavače takve literature?Dobro su došle i informacije o antikvarnicama sa antikvitetima drugog profila(npr.gramofoni,stolice sa visokim naslonjačem,itd.),kao i kontakt prodavača koji nije postavljen na net?Postavite i copy address stranice internet kupoprodaje stvari koje kupujem u tim antikvarnicama,kaoKupovina preko interneta – Kupindo.com .Informacije su mi hitno potrebne.Unapred puno hvala.Ljubim Vas.

Poslednja izmena od urednika:
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.033
Uklonila sam Vam link jer je pravilnikom našeg foruma zabranjeno postavljanje linkova ka drugim sajtovima, a zabranjeno je i dupliranje tema, tako da sam Vam onu drugu obrisala.

Što se teme tiče, knjige i udžbenike u ovo doba godine možete da nađete prvo duž Kosovske ulice, na delu od Vlajkovićeve do Palmotićeve. Uvek ima mnogo uličnih prodavaca. Isto važi i za pijace. Ima ih i na Bajlonijevoj, ali Kalenićeva je vikendom "Ali-babina pećina". Možete da nađete neverovatne stvari.
Postoje čini mi se dve dobre antikvarne knjižare u Knez Mihajlovoj, jedna u Brankovoj ulici. A što se ostalih antikviteta tiče, ono čega mogu trenutno da se setim je sjajna antikvarnica "Nosorog" u Čubrinoj ulici i antikvarnica kojoj se ne sećam imena ali nalazi se na uglu Cara Dušana i Francuske, u centru.
Isto tako, vrlo često se u hotelu "Slavija" održavaju sajmovi antikviteta, što je takođe dobro mesto i za kupovinu i za prodaju istih.

Natrag