anti virus za xp

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Na XP sam koristio avast (a i sada ga koristim na Windows 7) i nisam nikakvih problema imao... Inače,avast koristim već 3-4 godine! Preporučujem avast!

Učlanjen(a)
08.06.2010
Poruka
396
Trenutno svi antivirusni programi rade na XP-u to je samo tvoj izbor koji ces da izaberes i instaliras ja licno koristim Avast IS i zadovoljan sam sa njime.Avast i Avira trose najmanje RAM memorije kao i ESS,ostali AV su malo zahtevniji i povlace vise RAM memorije.Odluka je iskljucivo tvoja.Pozdrav.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Za antivirus probaj ovde (osobno ga koristim i super zadovoljan; radi automatski)

icon1.gif
Eset - Nod 32 ( sve ovde )

Čitaj novije postove; preporuka ESS.

Za licence;

Nod 32 licence i generatori

Čitaj također novije postove; tu imaš i TNod User&Password finder. Njega ti preporučam. Ako ti postane narančast samo klikni na protection status i čim ti pozeleni izbaci internet stranicu i njega na x (close). Da te ne zafrkava stalno s licencama u TNod-u imaš opciju za nalaženje licenci na maksimalno vrijeme. To koristi.

Ako ti je problem kod instalacije evo ti i ovo:

Eset Nod 32 kompletna upustva

Ako ne budeš zadovoljan onda biraj kojeg želiš.

Učlanjen(a)
13.12.2010
Poruka
126
Koliko sam procitao ova tema se vise puta ponavljala na ovom forumu pa nemojte biti lijeni malo procitajte, imate sva objasnjenja za skoro sve poznate antiviruse na svijetu.Ako imate bar 1 GB ram memorije onda instaliraj te Eset Nod Smart Security 4 i posle njegove instalacije instaliraj te program TNod User & Password Finder koji ce da vam sam postavlja licencu kada vam istekne.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
57
Preporucujem anti virus za win XP avast ili AVG. Imam 2 racunara jedan ima windows 7 i koristim avast a na drugom racunaru mi je XP i koristim AVG 2011. Mogu da kazem da mi oba dva antivirusa rade odlicno, veoma sam zadovoljan.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
ja rijetko koristim antiviruse, imam dos, imam linux i sve to lijepo pocistim, a ako cu koristiti imam kav7, stara ali vrijedna, tebi preporucujem ili kav (niposto novije verzije od 7) ili avg, a to sto ovaj car prica da avast najmanje trosi ram memorije ocigledno nije isprobao sve antiviruse, avast uzima najvise ram memorije od svih, nod kad se spetlja ne mozes ga iscupati iz sistema, postojace dok god se ne odradi reinstalacija, avast i nod uvijek nesto rade u pozadini, sad je samo do tebe, pa odluci se

Natrag