anti virus za xp

Član
Učlanjen(a)
10.01.2013
Poruka
4
zdravo ljudi. novi sam na forumu. evo da se prestavim. ja sam goran panić iz slijepčevića kod brčkog bih. rodjen sam 9.2.1996. u brčkom. moja interesovanja su računari i informacione tehnologije. te volim o tome dosta da čitam i po nešto napišem. tako me je i ova tema zainteresovala pa rako da napišem nešto svog iskustva sa antivirusnim programima.

naime ja koristim aviru free antivirus. već 2 godine na win xp-u i zadovoljan sam nikada problema nisam imao s njom. automatski update svaki dan. scen sistema relativno brz. ne šteka net i ne troši previše resursa.. imam na dr4ugom računaru vin 7 i isto koristim aviru nikada problema sve radi kao sat. nije mi se još nikada desilo da je propustila neki virus spajwere ili slično.

sve u svemu mogu da kažem da je po mom mišljenju extra ovaj av program.

pozdrav svim forumašima ako griješim neka me neko demantuje....
 
Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Već dugo koristim NOD32 ili Eset Smart Security (ESS), jedno vrijeme sam ga koristi sa TNOD-om koji traži ključeve za njega, a zadnje vrijeme umjesto TNOD-a poslije instalacije pokrenem Eset purefix v.2.03, poslije čega ESS radi besprijekorno, znači svakodnevno ažuriranje bez potrebe traženja ključeva (uvijek zelen). Moja preporuka
 
Član
Učlanjen(a)
08.01.2013
Poruka
35
Koja je lopata najbolja za ciscenje snijega,

Ja licno koristim plasticnu ocisti skroz ocam :D


Nod32 na licnom Mirror-u kojeg svako par dana update radim i ne sikiram se :p
 
Natrag
Top