Premda je prošlo dosta vremena od zadnjeg komentara, zanima me iskustvo sa A95X F3 Air, bi li ga još uvijek preporuciliProvjeri da li ti A95X F3 Air RGB odgovora zahtjevima. Poprilično je dobar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Premda je prošlo dosta vremena od zadnjeg komentara, zanima me iskustvo sa A95X F3 Air, bi li ga još uvijek preporuciliProvjeri da li ti A95X F3 Air RGB odgovora zahtjevima. Poprilično je dobar.
Ažurirano pre nekih mesec dana . Nadam se da će ispravka brzo doći jer zbog nemogućnosti očitavanja USB-a ne postoji drugi način da se ispravi ili vrati na neku stariju verziju.Kada si azurirao? Bilo je neko pre nekih valjda desetak dana koje je napravilo velike probleme ali oni su to azuriranje povukli i sada se ceka ispravka.
I ja sam sličnog mišljenja. Čemu ažurirati ako sve radi besprijekorno.Eto..skola.. Ja inace izbegavam bilo kakva azuriranja koliko god je moguce. Sacekam da prodje dosta vremena, da vidim reakcije nestrpljivih korisnika, i tek tada, ukoliko se ljudi ne zale..odradim azuriranje,
Mala škola za sve nas.Problem riješen , istalirao sam file menager i u njegovim postavkama postaviti da može očitavati medije sa interne memorije i eksterne memorije. Sada sve radi kao preupdate firmware .