Član
- Učlanjen(a)
- 15.04.2011
- Poruka
- 1.375
Kolega, volim kada procitam ovakav post kao sto je tvoj. Sve pobrojane kombinacije su prva liga, a ja koristim onu poslednju jer smatram da je najbolja. Komp i5 sa 8gb ram mrmorije + hdmi + tv i sigutno je bolja, mocnija, svestranija, sveobuhvatnija kombinacija od svakog smart tv-a. Ako mi je potreban android, imam i njega, duos je prva liga.E ovako :
★
Seci uši krpi dupe
Klasična parola snađi se, u datim okolnostima kada se čovek nađe u situaciji da ne može da baš bira idealno rešenje kako je zamislio, jednostano mora biti spreman na razne kompromise...
★
Dobro razmislite sta vam je prioritet,interesovanje i mogućnost..i tako se i odlučite pri izboru uređaja...
Za sve zaluđenike i one koji posećuju SF i slične forume...tv sa ugrađenim android modulom,tv + android box ili tv + hdmi kabal+pc je mama Mara
Svi ostali "smart" televizori sa svojim fabrickim OS za koji se odlučio proizvođač su namenjeni ljudima koji su spremni da plate sve usluge i ne zanima ih ništa sem "klik" na daljinac.
Kvalitet slike na svakom TV-u naravno zavisi od fizičkih komponenti od kojih je sastavljen...koliko para toliko muzike... (ovo se odnosi na konstataciju kolege @MusaMe )
★ ajde sad da se svi vratimo na temu u ovom PDF i postavimo po neku korisnu "android"TV&Radio aplikaciju ★
Kada covek nema para bez problema izmozga najbolje resenje.
Naravno uz sve to sam kupio i bezicnu tastaturu na ebay tako da cepam filmove, serije, youtibe, gledam slike i sve ostslo expresnom brzinom na mocnoj masini
Nalazio sam na ebay-u i slicnim sajtovima android tv box-ove sa odlicnim karakteristikama za mnogo manje love nego sto mnogo slabiji kostaju ovde, ali mi za sada to nije potrebno.
Kada budem bio u mogucnosti kupicu neki obican full hd od 42" na koji cu nakaciti ovih 10m odlicno skrivenog hdmi kabla na moj komp i onda cu imati kompletno zadovoljstvo.
I da imam love ne bih je bacao na smart tv jer mislim da imam mnogo boljih kombinacija
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока