Android RADIO i TV aplikacije

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.313
Manje ,više u prethodnih par postova svi ste napisali isto :) svako na svoj način. Perfect ima najlepšu šminku ali mu fali podrška kodeka koji ima MX player. Iptv u kombinaciji sa MX pušta sve moguće ali mu fali šminka(ovo je manje bitno onima koji ga koriste na đžepnim uređajima za razliku od android TV) :D Evo i ovaj nije loš
Kod:
http://xmtvplayer.com/download
Stvar ličnog izbora i kvaliteta listi koje posedujete :D Mada sve su to aplikacije sa malim zauzećem memorije(nije zgoreg imati sve instalirane) ,neće smetati :mig:

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
ja sam probao sve al mi je perfect najbolji zbog jednog razloga a to je ,znaci koristim android tv box minix kad na daljincu stisnem ok kanal ne prekida vec dodje lista kanala i ides gore dole i trazis sta hoces dok kanal radi a tako mozes mjenjati kanale sa daljinskim up-down dok kod drugih playera nemas te mogucnosti a i slika mi je bolja preko perfecta nego preko drugih playera ako postoji jos kakav player da se kanali mogu mjenjati direct daljinskim volio bih probati

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.313
Nije los, jedino mi pri svakom startu uzme ceo minut uzalud dok otvori zeljeni kanaö. Nakon toga promena kanala ide normalno, ako ne racunam povremene upade reklama. Sve u svemu, dobar.
Iskreno ja ga koristim na tab-u za proveru raznoraznih strimova na koje naletim. Postoji verzija na google play i u njoj nema reklama. Ovde direktno sa njihove stranice mogu se skidati verzije koje izlaze pre nego u play store...pa ko šta voli ;)

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
Jedini kvalitet XMTV playera je u lope funkciji mane su mu gutanje slike po svim osama ima dosta
problema sa vise kanalnim audio strimovima i subtitlovima i sto jedino solidno rade ts i m3u strimovi ove ostale ili ne otvara ili ga obore nacisto ili ga zakuju da cak mora i uredjaj da se restartuje
i pored svih mana opet je dosta bolji od Perfect Player koji dosta tog ne otvara sto iz cista mira ponekad ima destorziju zvuka zbog koje se nacist zamrzne a ProgTV Android je malo sminke uz mogucnosti
xmtv playera posto njega koristi za otvaranje strimova.Iptv u kombinaciji sa MX Player ili BS Player uz
dodatak misa umesto dalinskog je najbolja kombinacija.
A BS Player moze da cita liste i samostalno i otvara cak i one strimove koje MX Player nece barata sa
vise kanalnim audio strimovima i subtitlovima bez problema MX Player ima jedino bolje kalibriranu sliku inace je u svemu ostalom BS Player bolji jos da mu dodaju lope funkciju bio bi ubedljivo najfunkcionalniji plejer.
Vidim da neki navode manu za Iptv uz kombinaciju MX Playera sto stalno moras da se vracas nazad
ali to je problem samo u podesavanjima kako je koji plejer podesen MX Playera i BS Playera imaju mogucnost da prikazuje liste isto ko XMTV player samo ih treba tako podesiti.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Perfect Player v.1.2.11
Kod:
http://niklabs.com/?wpdmdl=772

-Added 'Android TV' support
-Improved playback stability and performance
-Fixed crashes
-Fixed deinterlace
-Added Arabic and Albanian localizations
-Other improvements and fixes

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Ja u svom boxu imam instaliran i iptv pro kupljen i perfect player takodje kupljen,cena perfect playera je bila nesto smesno 1 usd ,svaki od njih ima svoje prednosti i mane naravno ,mada ipak mislim da je perfect player bolji,sf epg radi savrseno,icone sam namestio da cita sa sd kartice,jos nisam naisao na neki stream koji perfect player nije otvorio ,naravno treba podesiti u podesavanjima zavisno od uredjaja cekirati ili decekirati upotreba native palyera,koliko sam shvatio Sergeya iz Nicklabsa u planu je da u nekom narednom updatu integrisu mx player u samu aplikaciju,sto bi naravno bilo savrseno.

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359
Super stvar, ova nova verzija je sada kompatibilna sa AndroidTV 5.1 tako da je sada vrlo jednostavno da se koristi na android box.
Jedinu manu koju sam mu nasao je da nemoze svi streamovi da rade sa jedno podesavanje. Za neke liste mora da se podesi hardware acceleration (HW) a neke rade samo bez njega.

Učlanjen(a)
12.01.2014
Poruka
63
Pozdrav drugari!
Evo i ja da malo pocnem da cackam oko androida...
Imam par pitanja oko ovih plejera.

1. IPTV player od A. Sofronova...

Koju verziju instalirati? Da li sa Google play i reklamama ili neku od ovih krekovanih sto je postavljao Salac UE?
Tacnije, da li se one azuriraju automatski ili mora manuelno da se ubacuju novije verzije?

2. Perfect player

Da li verzija iz posta 217 ili 209 ili GP?

3. Kodi

Da li je ista procedura kao na kompu? Npr za Fusion, SuperRepo, PVR IPTV Simple Client?

Natrag