To ti 99% do liste.Da li Vam se desava da duplecasat malo prekida radi bufferovanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To ti 99% do liste.Da li Vam se desava da duplecasat malo prekida radi bufferovanja
Molim vas koje su aplikacije najbolje za gledanje IPTV-a? Znam za Tivimate i OTT Navigator, pa me zanima koje jos da uzmem u razmatranje? Recimo gdje mogu staviti vise ovih lista?
Ultimate Playlist Loader je posle TiviMate ubedljivo najbolji. Sjajne opcije, brz, optimizovan i za touch screan uredjaje, jeftin, a i free verzija nudi skoro sve opcije kao i pro. Licno koristim oba. TM za tv i Ultimate na fon zbog optimizacije, oba sam kupio.Molim vas koje su aplikacije najbolje za gledanje IPTV-a? Znam za Tivimate i OTT Navigator, pa me zanima koje jos da uzmem u razmatranje? Recimo gdje mogu staviti vise ovih lista? Hvala!
netflix mod apk
ima crack verzija 2.8 al' ne podržava mac i epg zezaJel postoji neka krakovana TiviMate Pro verzija tj da se na placa a da radi??