Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Android 4 - Razvoj aplikacija

  • Začetnik teme psycho
  • Datum pokretanja
psycho

psycho

Član
#1
Kupio sam knjigu Android 4 - Razvoj aplikacija i zaronio u misteriozni svet programiranja. U pocetku je sve bilo lagano, dok nisam dosao do dela gde treba da primenim source code. Iskreno da vam kazem jos uvek nisam savladao cuveni Hello World, ali se nadam da cu u skorije vreme. Potrebni su mi saveti i smernice iskusnih programera, jer ovo je sve novo za mene i skroz sam se pogubio. Zahvaljujem se svima unapred :)

P.S. Do sada sam samo radio u HTML i CSS.
 
B

barona1511

#2
Bas se svi otimaju da pomognu.
I ja sam zainteresovan ali nemam vremena da ucim a nista sazeto a korisno nemoze da se nadje.
 
D

DzoniJgd

#3
Ima li neko ovu knjigu u pdf formatu? Knjiga ima oko 500 i nešto stranica, ne ova koja je postavljena ovde na forumu.
 
n3m3sis

n3m3sis

Član
#4
tema je stara ali bez obzira neko ce procitati, ne zalazite tako duboko u svijet programiranja u startu, ne mozete uciti android ako ne znate javu, kad savladate javu onda mozete preci na android, moj savjet je c, pa c++ za pocetak, treba da naucite kako se manipulise memorijom, kako funkcionise, pa dalje kroz c++ da naucite o klasama i slicno i onda ozbiljnije nesto
 
Bazlik

Bazlik

#5
Postoji par programa za pravljenje igara i aplikacija bez trunke znanja o programiranju. Ali cisto sumnjam da je ovaj zainteresovan za ovo. Obicno postavi pitanje i posle se ne pojavljuje nikakav, pa ispadne da mi ostali razgovaramo izmedju sebe na livadici.
Kolko puta smo pricali i posle ispadne da sam sam sa sobom razgovarao.
 

Top