Analize meceva

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nisam stigao da pogledam 2. poluvreme !
Jel Mexico zasluzio pobedu ?
Misljenja sam da su obe ekipe dobre i da igraju gledljiv fudbal !
 
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
211
Argentina - Švajcarska

Argentina na ovom svetskom prvenstvu je samo dobijala ali sve utakmice su dobijene minimalnim rezultatom dok Švajcarska nije opravdala očekivanja (bar ne za sada). Švajcarci su izgubili od Francuske 5-2 a dobili Ekvador 2-1 postigavši gol u nadoknadi vremena. Argentinci će se oslanjati na Mesija, dok će se Švajcarci oslanjati na Šaćirija. Ja mislim da će utakmica biti neizvesna, ali mislim da će Argentinci ipak dobiti.
 
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
211
Belgija - SAD

Belgija ima maksimalan broj bodova na ovom svetskom prvenstvu, ali iskreno nisu imali mnogo tešku grupu. Za razliku od njih SAD je imao tešku grupu, ali su oduševili na mečevima protiv Portugala i Gane. Oba tima imaju odlične mlade talentovane igrače. Mislim da će meč biti neizvestan i da će se igrati produžetci.
 
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
211
Francuska - Nemačka

Obe ekipe su bile ubedljive u grupama, ali u osmini finala im nije bilo tako lako. Sa odličnim Benzemom u Francuskoj i neverovatnim Milerom u Nemačkoj biće neizvesno, ali ja prednost dajem Francuzima.
 
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
211
Brazil - Kolumbija

Dva tima sa istog kontinenta su lepo počele u grupama. Brazil je opravdao očekivanja, dok je Kolumbija iznenadila i potvrdila visoki rang na fifinoj listi. Brazil ima tim prepun zvezda, ali mislim da će Kolumbija pobediti
 
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
211
Holandija - Argentina

Obe reprezentacije su u grupama imale maksimalan učinak, ali je Holandija ostavila bolji utisak. Posle jučerašnje sramote Brazila sve je moguće, ali ja ipak mislim da će dobiti Holandija.
 
Natrag
Top