An error occurred, please try again later!

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
An error occurred, please try again later problem sa you tube jel se sretao neko sa ovim problemom u cemu je problem..nece ni jedan video..

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probaj obnovi flah player.Ako nece onda gore gde je adresa you tube-a nastavi sa kosom crtom i HTML5 i vidi sta ce se desiti.To je samo novi player koji you tube trazi u poslednje vreme.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Probao sam novi flash player,brisao istoriju, kolacice probao mozilu deinstalirao pa instalirao opet ,gogle chrom,dizao novi sistem rekoh da nije do virusa nesto ukljucivao i isjkljucivao HTML5..sve OSTALO radi al you tube nikako stalno javlja ovu gresku..smanjivao rezoluciju i ne mogu da se setim sta sam jos probao ne sisa me ni dva posto.Ne znam u cemu je problem..A ovo Jolemisa nisam probao..jel kazes samo gore de je link od videa pa kosa crta pa HTML5..il drugacije..Screenshot_12.png

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Probao sam novi flash player,brisao istoriju, kolacice probao mozilu deinstalirao pa instalirao opet ,gogle chrom,dizao novi sistem rekoh da nije do virusa nesto ukljucivao i isjkljucivao HTML5..sve OSTALO radi al you tube nikako stalno javlja ovu gresku..smanjivao rezoluciju i ne mogu da se setim sta sam jos probao ne sisa me ni dva posto.Ne znam u cemu je problem..A ovo Jolemisa nisam probao..jel kazes samo gore de je link od videa pa kosa crta pa HTML5..il drugacije..Pogledajte prilog 78240
Da tu u naslovu gde je You Tube,zaplavi i izbrisi sve sto pise "you tube,com/HTML5 i upisi ovako ,otvorice ti se sledeci prozor i samo klikni na komandu,gde pise ja mislim,"Preuzmite HTML5 Player i nista vise ne treba da radis on ce se sam u klopiti u You Tube.Pisace tamo posle u objasnjenju otprilike kako je Player HTML5 preuzeo rad.

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Resen problem..uz pomoc prijatelja...evo postavicu mozda se jos nekom desi problem..network sharing centar(control panel)..ethernet...properties...internet protocol 4 ..ili bez oznake..zavisi kako de stoji bez 4...klik x2..cekiraj dole u donjoj koloni use the folowing Dns server adresses..u prvoj upisite 8 8 8 8 a u drugoj 4 4 8 8... i ok.Proradilo..najzad...1.jpg

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Hmmmm, zanimljivo!

Dakle, nisam baš skapirao sve što je @jolemisa napisao, ako odem samo na youtube.com stranicu i iza upišem /HTML5 meni se ništa ne dešava (404 Not Found).
I sad odem na stranicu https://html5test.com/ i na njoj za mozilu firefox 40 dobijem 466 od 555 poena. Sa operom 31.0 500, sa IE 11 343 boda.
Inače, meni se učitava novi plejer na Youtube.

Ovo su , kao vrednosti koje bi trebale da budu
html5.jpg

Uglavnom, kako koja verzija youtube plejera ( bilo za win, bilo za android) izađe - meni je sve sporije, tj video sve više koči. Svestan sam da je moj komp krš, ali kako mi youtube 720p video u KODIu radi perfekno na celom ekranu, a ovamo se u browseru muči na prewiew ekranu.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.438
Dok nisam upotrebio HTML5 player,doksam isao sa klizacem na dole da bi video sta jos ima od muzike koje bi slusao,to je prekidalo na svako pokretanja klizaca.Od kada sam upotrebio navedeni player nemam nikakvih problema.ostavim muziku da svira pokrenem ponovo browseri trazim po netu sve sta mi treba,razgovaram po forumima bez ikakvog prekidanja ili ometenja slusam muziku.Uglavno cudne se stvari desavaju od kompa dokompa ili od lapa do lapa.Mnogi ljudi podesavaju tonove za playere,ne shvatajuci da to nije do playera vec do snimka i onda zalaze i tamo gde ne treba.Nije lose i pogledati glavna podesavanja za nesto,jer uvek zatreba,ali posle probe vrati gde je sta bilo i nemas problema.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Salacue, a sta se desava kad pretisnes na ovaj link,
Kod:
[URL="https://www.youtube.com/html5"]https://www.youtube.com/html5[/URL]
...jel se i dalje pojavljuje ta greska 404, ti si sigurno upisao nekompletnu adresu. Jole zna sta radi, dobro pogresio umesto tacku, stavio zarez gore, nista strasno.
Ko zna kolko addona radi u pozadini kod default pleyera, mora se sve to malo rascisti nekad..

Natrag