Alternativa za mp3 download-a

Član
Učlanjen(a)
21.03.2010
Poruka
17
Sam naslov kaže postoji li neka alternativa Super mp3 download po mogućnosti besplatna

Član
Učlanjen(a)
25.07.2010
Poruka
8
Sam naslov kaže postoji li neka alternativa Super mp3 download po mogućnosti besplatna

Moja alternativa kada tražim određenu pjesmu, a ne cijeli album, koristim ovo:

YouTube to MP3 Converter - Video2mp3

Stranica koja konvertira youtube video linkove (spot pjesme) u MP3 format.
Napomena: obavezno odaberite High quality prilikom odabira kvalitete, pošto sama kvaliteta pjesme ionako ovisi o kvaliteti zvuka na youtube linku.

Uglavnom ovo koristim samo kada ne mogu naći pjesmu na niti jednom drugom izvoru, pa mi i ovo dobro dođe! :)

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Moja alternativa kada tražim određenu pjesmu, a ne cijeli album, koristim ovo:

YouTube to MP3 Converter - Video2mp3

Stranica koja konvertira youtube video linkove (spot pjesme) u MP3 format.
Napomena: obavezno odaberite High quality prilikom odabira kvalitete, pošto sama kvaliteta pjesme ionako ovisi o kvaliteti zvuka na youtube linku.

Uglavnom ovo koristim samo kada ne mogu naći pjesmu na niti jednom drugom izvoru, pa mi i ovo dobro dođe! :)

Da tacno, i ja ovo koristim, jer ipak na you tube ima dobrih stvari kao i remix nekih pjesama koje je jako tesko ovako pronac...

Član
Učlanjen(a)
08.08.2010
Poruka
1

1.Ako koristis Mozilu Firefox (od verzije 2.0 do 3.6)
Idi na https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11047/ klikni na Add to Firefox,potvrdi da se restartuje i kad se sama Mozilla upali idi na Youtube,potrazi koju hoces pesmu i ispod prozora od vide'a imas linkove za download u obicnom ili high formatu. .

ako ti se to ne svidja,uradi ovo drugo

2.idi na google,i ako skidas preko torrent'a ukucaj: (pesmu koju hoces)npr. .dan balan - chica boom torrent
a ako skidas preko rapidshera,megaupload'a,hotfile'a ili sl. ukucaj (pesmu koju hoces)npr. .dan balan - chica boom rapidshare

ako sam ti pomogo kazi. .ako nisam,pokuso sam. .poZ

Natrag