Alen, Bebek i Tifa sviraju u kazinu u Las Vegasu

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Alen, Bebek i Tifa sviraju u kazinu u Las Vegasu
Bivši članovi „Dugmića” na turneji
21.08.2009. 05:00

tif-v.jpg

Iako je sredinom januara u intervjuu za „Blic” rekao da zauvek napušta muziku, povlači se iz šou-biznisa i otvara školu tenisa, Alen Islamović se predomislio. Bebek, Tifa i on rešili su da snime album sa novim pesmama, a 6. oktobra kreću na američku turneju u okviru koje će održati koncerte u deset gradova.

- Predomislio sam se zbog ogromnog broja pisama i mejlova koje sam nakon teksta u „Blicu” dobio od publike širom sveta. Neka pisma su bila toliko dirljiva da ih još čuvam. Pisali su mi da se ni slučajno ne povlačim, da još dugo žele da me slušaju i gledaju na sceni… - priča Islamović i dodaje da je njegovoj odluci da ne napušta muziku doprineo i veliki broj poziva za nastupe, najviše u Americi.
Nakon letnje pauze koju su sva trojica proveli sa svojim porodicama na moru, Bebek, Tifa i on će se za četiri dana naći u Bihaću. Tamo će vežbati repertoar i pripremati se za kanadsku i američku turneju, na kojoj će svirati u Montrealu, Torontu, Vankuveru, San Francisku, Los Anđelesu, Sent Luisu, Čikagu, Njujorku…
Evropski pokret
- Te koncerte imaćemo vikendom, a radnim danom ćemo svirati u Las Vegasu. Biće to akustična svirka samo sa gitarama u jednom lepom klubu. Interesantno je da su nas u grad kocke pozvali naši ljudi koji rade kao menadžeri u velikim hotelima - priča Alen.
Jedan od retkih muzičara u bivšoj Jugoslaviji koji nema ama baš nijedan porok kaže da će se u Las Vegasu kockati. Ali samo sa 100 dolara.
- Nisam ljubitelj kocke, ali kad god dođem u Las Vegas, potrošim 100 dolara. Čak i ako me krene i počnem da dobijam, ni slučajno ne uzimam taj novac nego igram dok ne izgubim i dobitak i onih mojih 100 dolara koje sam namenio da to veče potrošim na zabavu u kazinu. Svačega sam se nagledao. Dođe bogat čovek, za noć sve izgubi i ujutru skoči s 15. sprata. Las Vegas svakako treba videti, to je Diznilend za odrasle, ali čovek mora biti veoma oprezan - priča Alen.

Izvor: Blic

Natrag