Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
Dobro Milankovicu sto napadas coveka bez ikakvog razloga, ako nemas nista pametnije da kazes nemoj komentarisati (spamovati) temu.

Pre 8 godina u jednu osnovnu skolu pismom stigla pretnja da je podmetnuta bomba, pored pisma su stajali nekoliko latica od ruze prefarbane u crno. Bombe nije bilo, a da li je ovo bilo delo sekte ili samo nekog djaka koji nije hteo da ide u skolu nikad se nije saznalo. Djaci su taj dan dobili slobodan.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Da mi je znati da li se ovi danasnji ateisti, sektasi i izrodi srpski ikad zapitaju koje im je vere bio deda i pradeda i sta bi im on rekao danas i oni Srbi sto 500 godina stradase pod turskom vlascu, za koga su opstajali i svi Srbi Mucenici koji stradase na Kosovskom boju, u bunama i u dva velika ustanka za vreme OC-a, Balkanskim ratovima, I i II Svetskom ratu. Zapitajte se sta bi vam oni rekli, sram vas i stid bilo.

simi, brate, ala si ti zastranio! Po čemu to ateiste svrstavaš u izrode srpskog naroda? Misliš da onaj ko ne vjeruje u Boga ne može biti Srbin? Ćovječe ti si sve pomiješao i pomutio, ili ti nikada nije ni bilo sve bistro?!
Znaš li razliku između nacije i vjere? Ako ne znaš, a očito je da ne znaš, nauči to razlikovati pa onda piši.

Član
Učlanjen(a)
21.06.2009
Poruka
80
^^Sekte niko ne zabranjuje sve dok ne pocnu da krse zakon, a 90% i vise ih krsi...
Da li ovo pišeš samo radi pisanja, ili...?
Ako imaš dokaza ili si svedok nekog dela, koje se sankcioniše zakonom, mislim da si u obavezi da to i prijaviš, inače će ispasti prazna priča, zar ne?:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
193
A jel tamo i Zverkova slika?

Idi! Ma kapacitet si.
A jel ih i primenjuješ?
:dance2:
Rekao sam ti da je on za razliku od tebe gospodin!

A zbog takvih kao sto si ti nalazimo se gdje se nalazimo pred rubom propasti!

A sto se tice kapaciteta ja nisam vidjeo jos da si nesto pametno rekao vec mlatis ko prazan mlin!

Mislim da te se preci stide pred Gospodom kakav se samo izrod rodio!

Gospod ce se pobrinuti za tebe vrlo brzo jer takvi kao ti nisu dostojni zivota koji im je dao!

Ima ljudi koji ne vjeruju u Gospoda ali se trude da shvate ali ovo sto si ti je dno dna!

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poruka
2.888
Znaci sada je 500 000, pa to za dve nedelje od 200 000 doslo do 500 000. Ako cemo statisticnki gledati koliko nas ukupno ima to znaci da je svaki 15 covek u Srbiji u sekti, sto znaci da je bar neko ko je pisao u ovoj temi isto u sekti....hmmmm......ko li moze biti :sheep:

Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Popuno je nekorektno da iznosimo imena i javno i privatno jer smo pod "virtuelnim" imenima ovde prisutni...Ali u MIN Lokomotiva sam znao dvojicu jedan je radio u KPO Železnice odavno je u penziji a jedan u radionici za popravku kočnice...Ljudi na svom mestu i sa svojom verom...Nadam se da su živi i zdravi...

A za ostalo tvoje pisanje mislim da je previše nabijeno ogorčenošću a hrišćanski lek za to stanje duše je praštanje...
Ti si se sam ponudio da imenujes te ljude nisam te ja terao,e sada kada treba i ti da se predstvis preko PP onda vec je to nekorektno...hmm
A sto se tice drugog gde ti ovde vidis negu ogorcenost i neprestanje stavrno me interesuje?Cim izneses ono sto kaze sveto pismo odmah si na nekog ogorcen.Obrati se onima koji su poceli sa prozivanjem i etiketiranjem,ovde,jer ja to nisam zapoceo:)

Član
Učlanjen(a)
14.10.2009
Poruka
434
simi, brate, ala si ti zastranio! Po čemu to ateiste svrstavaš u izrode srpskog naroda? Misliš da onaj ko ne vjeruje u Boga ne može biti Srbin? Ćovječe ti si sve pomiješao i pomutio, ili ti nikada nije ni bilo sve bistro?!
Znaš li razliku između nacije i vjere? Ako ne znaš, a očito je da ne znaš, nauči to razlikovati pa onda piši.

Jednom sam procitao, mislim da je bio bas tvoj post, CITAJ STA PISE, A NE ONO STO JE TEBI MILO...
Rekao sam ATEISTI, SEKTASI i IZRODI SRPSKI, a ne ateisti i sektasi su izrodi srpski. Razumes li ili da crtam...

To sto si se ti negde pronasao, ne mogu ti pomoci.

Da li ovo pišeš samo radi pisanja, ili...?
Ako imaš dokaza ili si svedok nekog dela, koje se sankcioniše zakonom, mislim da si u obavezi da to i prijaviš, inače će ispasti prazna priča, zar ne?

Prijavljavljivao ili ne nikakve koristi. 3 puta sam prijavljivao lika da diluje drogu maloletnicima po skolama i ne vredi (pre 4 god.). Kad sam se treci put pojavio samo su prokomentarisali pa dokle!!!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
Kod:
A sto se tice kapaciteta ja nisam vidjeo jos da si nesto pametno rekao vec mlatis ko prazan mlin!
kako zvuci kada ovo primenis na sebi?
Kod:
Imas li dokaz da su njegovi preci pred Gospodom,ili su ti samo tako rekli?

Kod:
Gospod ce se pobrinuti za tebe vrlo brzo jer takvi kao ti nisu dostojni zivota koji im je dao!
Jadan ti i oni koji veruju kao ti da ce Bog vrlo brzo da "eliminise"one koji nemisle kao ti.Zapitaj se da nisi ti taj mozda koji ce biti"eliminisan"

Voleo bih da mi kazez gde su zapisane 10 zapovesti,a da to nije crkveno kalendarce

Član
Učlanjen(a)
12.12.2009
Poruka
160
Rekao sam ti da je on za razliku od tebe gospodin!

A zbog takvih kao sto si ti nalazimo se gdje se nalazimo pred rubom propasti!

Ima ljudi koji ne vjeruju u Gospoda ali se trude da shvate ali ovo sto si ti je dno dna!

Pa nisam ja klao i streljao nenaoružane. A šta reći za "vernika" koji za takvu zver tvrdi da je gospodin? E jado moj. Namagarčio te zverko, pa sad šta ćeš, kud ćeš, veličaj ga, jer što je on veći, veći si i ti. Samo da je greh nekako zataška. Želim ti samo da ti se tvoj Bog smiluje, kad se već nije smilovao onima koji su pod zemlju otišli od Zverkove ruke.

ps. Za neupućene. gospodin Sektor je bio ađutant izvesnog Ratka-Zverka Mladića.

Poslednja izmena:
Natrag