Akvilani se povredio, Rafa na mukama

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Akvilani se povredio, Rafa na mukama
8. avgust 2009.


akvilani-velika5261020090808102136.jpg


Benitez baš nema sreće sa pojačanjima. Većina njegovih pojačanja nikad ne pokaže ni delić onoga za šta su plaćeni, a sa Akvilanijem će morati da pričeka da vidi da li će biti tako. Italijan se povredio i pre nego što je odigrao prvi minut za novi klub.
Akvilani je bio prvi izbor Rafe Beniteza čim je bilo jasno da će Španac definitivno u Real. Liverpul se otvorio velikih 20 miliona funti za fudbalera u čije umeće retko ko sumnja, ali i za igrača koji je proteklih sezona imao mnogo problema sa povredama.


Akvilani je poslednju operaciju imao u maju i očekivalo se da bude spreman za finiš priprema kako bi u Liverpulu mogli ozbiljno da računaju na njega od starta lige. Na žalost Beniteza i navijača Liverpula, nedugo nakon što je transfer objavljen stigla je i informacija da je došlo do novih problema u oporavku 25-godišnjeg Italijana i da će van terena ostati još 2 meseca.

Kad se zna da će tada sezona u Premijer ligi biti u punom jeku, a da Akvilani tek tad treba da počne da stiče kondiciju i da se uigrava sa novim klupskim drugovima, jasno je da tim sa Enfilda neće moći ozbiljno da računa na svoje milionsko pojačanje do januara.
 
Natrag
Top