Aktiviranje Windows 8.1/Windows 10 via Skype [04.12.2016.]

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Ukoliko si zapisao Activation ID i zapamtio serijal, sledeći put, ako budeš instalirao ponovo, možeš jednostavno aktivirati i bez Skype. Dovoljno je samo posle unosa istog serijala uneti Activation ID (ako si zapisao). Bitno je da ne menjaš hardver da bi hardverski ID ostao isti...

Član
Učlanjen(a)
26.03.2013
Poruka
221
ako moze neko pomoci,nikako da nadjem aktivan key...skinuo sam win 64 iz prvog posta...SHA-1 odgovara tamo navedenoj...ako neko ima aktivan key da posalje na PP...hvala

Član
Učlanjen(a)
02.04.2012
Poruka
40
Pokusavas na ovaj nacin da aktiviram win ali kad udjem cmd i otkucam slmgr i posle toga bilo koju varijantu ipk upk .vbs dobijem poruku accses denied the requested action requires elevanted privileges. Neka pomoć. Takoce pokusa sa i da kucam net stop sppsvc3 ni tu me ne dozvoljava. Proverim svoju akont pise da sam administrator

I ovo sam iskopao. Da li to znaci da sam negde zeznuo i da moram ispocetka instalaciu. I da napomenem proverio sam ona sha1 i bio je ok
Activation error
Unable to find detailed error description. (Error code: 0xC004C4AA)

Unable to activate Windows 8.1 Pro with Media Center or Windows 8 Pro with Media Center

What it means and how to fix it
You might see this error after you used Add features to Windows 8.1 or Add features to Windows 8 to upgrade your current edition of Windows to Windows 8.1 Pro with Media Center or Windows 8 Pro with Media Center. You can only activate different editions of Windows on PCs that had Windows preinstalled, or Windows was purchased on the Windows website or at a retail store. To fix the problem, you need to install Windows with the product key provided to you in a purchase confirmation email or with the DVD. If you think you've received this message in error, contact a Microsoft Customer Support representative.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.04.2012
Poruka
40
A to da izvedem kako. Kad ga pokrenem na win+r nema mogućnosti izbora a i moj accont pod kojim sam ulogovan je admin

Član
Učlanjen(a)
21.12.2013
Poruka
1.184
Ukoliko si zapisao Activation ID i zapamtio serijal, sledeći put, ako budeš instalirao ponovo, možeš jednostavno aktivirati i bez Skype. Dovoljno je samo posle unosa istog serijala uneti Activation ID (akosi zapisao). Bitno je da ne menjaš hardver da bi hardverski ID ostao isti...

Da,sacuvao sam ,samo mi reci kad kazes mora ostati isti hardver,na sta tacno mislis?

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Natrag