Član
- Učlanjen(a)
- 21.12.2013
- Poruka
- 1.184
Uspeo sam da aktiviram windows preko skype
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aktiviranje Windows 8.1 via Skype [23. Decembar]ako moze neko pomoci,nikako da nadjem aktivan key...skinuo sam win 64 iz prvog posta...SHA-1 odgovara tamo navedenoj...ako neko ima aktivan key da posalje na PP...hvala
Ukoliko si zapisao Activation ID i zapamtio serijal, sledeći put, ako budeš instalirao ponovo, možeš jednostavno aktivirati i bez Skype. Dovoljno je samo posle unosa istog serijala uneti Activation ID (akosi zapisao). Bitno je da ne menjaš hardver da bi hardverski ID ostao isti...
pokusao sve ali nisam nasao aktivan key..svaki put mi kaze da sam zrtva piraterije...moracu sacekati novi key...hvala
Aktiviraćemo, bez brige... imaš fore mesec dana...pokusao sve ali nisam nasao aktivan key..svaki put mi kaze da sam zrtva piraterije...moracu sacekati novi key...hvala
Na promenu recimo memorije, hard diska itd...Da,sacuvao sam ,samo mi reci kad kazes mora ostati isti hardver,na sta tacno mislis?