Aktiviranje Windows 8.1/Windows 10 via Skype [04.12.2016.]

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Šta da uradim da mi key finder pokaže pravi broj GMDYM-NCKGV-V44HG-XJRK3-C36VD a ne BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB kako da ga osposobim dali je samo nova aktivacija?
7.png
Hvala za svaku pomoč.

UPLOADER
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poruka
1.260
nema to veze sa sporim radom,neki drugi problem je kod tebe,i meni pokazuje BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB-BBBBB i odlicno mi radi kompjuter.

UREDNIK
Učlanjen(a)
26.09.2010
Poruka
1.000
Pa j.....bi ga mislim da je red.A mislim da je i on kriv za to što uspori raziskovalca neotvara foldere kako bi morao sporo.
Reinstaliraj Windows, koristi isti serijal i aktiviraj tako što ćeš uneti aktivacioni ID od prethodnog puta ukoliko nisi menjao hardware komponente... i ne diraj ništa drugo ako nisi siguran šta radiš! Ne koristi nikakve keyfinder niti crack programe i uživaj... Ako i dalje ima isti problem onda je lako moguće da je hard na izdisaju...

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Reinstaliraj Windows, koristi isti serijal i aktiviraj tako što ćeš uneti aktivacioni ID od prethodnog puta ukoliko nisi menjao hardware komponente... i ne diraj ništa drugo ako nisi siguran šta radiš! Ne koristi nikakve keyfinder niti crack programe i uživaj... Ako i dalje ima isti problem onda je lako moguće da je hard na izdisaju...
Reistalirao sam ga jedmo 4-5 puta ništa nisam dirao,a key finder samo pročita koje ključeve imaš instalirane za registrovane programe i ništa više.

UPLOADER
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poruka
1.260
mani keyfinder,kako sad radi kompjuter,ako imas iste probleme testiraj hdd na lose sektore,a o keyfinder imas na google kolko oces, samo ukucaj How to find windows 8 product key.product key for windows 8 bbbbb,mozes da citas do mile volje.

Natrag