Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A zašto treba da ti pokazuje ako si uspešno aktivirao ?!?
Reinstaliraj Windows, koristi isti serijal i aktiviraj tako što ćeš uneti aktivacioni ID od prethodnog puta ukoliko nisi menjao hardware komponente... i ne diraj ništa drugo ako nisi siguran šta radiš! Ne koristi nikakve keyfinder niti crack programe i uživaj... Ako i dalje ima isti problem onda je lako moguće da je hard na izdisaju...Pa j.....bi ga mislim da je red.A mislim da je i on kriv za to što uspori raziskovalca neotvara foldere kako bi morao sporo.
Reistalirao sam ga jedmo 4-5 puta ništa nisam dirao,a key finder samo pročita koje ključeve imaš instalirane za registrovane programe i ništa više.Reinstaliraj Windows, koristi isti serijal i aktiviraj tako što ćeš uneti aktivacioni ID od prethodnog puta ukoliko nisi menjao hardware komponente... i ne diraj ništa drugo ako nisi siguran šta radiš! Ne koristi nikakve keyfinder niti crack programe i uživaj... Ako i dalje ima isti problem onda je lako moguće da je hard na izdisaju...