Aktivacija Windows XP

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ovo je radilo pre 15-20 dana........nadam se i sada da je ok.......

Ako vam se desi da vam racunat napadne napast po imenu Windows Genuine Advantage mozemo se vrlo lako otarasiti nje.......i to smo ranije objasnili kako......

http://serbianforum.org/tutorijali/30738-brisanje-windows-genuine-napasti.html

Posto to nije tema ovog tutorijala sada idemo korak dalje .....Pokusacemo da aktiviramo nas Windows...Za pocetak skinite fail sa adrese...

:download:

Kod:
[/COLOR][/SIZE][/FONT]http://www.mediafire.com/?jetdmxmmmyn

Posto skinuli i raspakovali iz rara dupli klik na .exe fail i otvorice vam se Comand Prompt prozor......Gde upisujete jedan od ponudjenih serijala Nalaze se u (Atachu 1) u zavisnosti koju verziju Windowsa imate...te kliknete na Enter......

I tako sve dok ne stignemo do druge faze........Gde cemo stiklirati srednju stavku (da zelimo telefonsku uslugu kupcima)a zatim kliknemo na next......broj 1

Otvorice se novi prozor gde cemo izabrati lokaciju po zelji i kliknuti na Change product Key...broj 2

U novootvorenom prozoru upisemo jedan od brojeva koji se nalaze u (Atach 2) te kliknemo na Update.....broj 3

Preostaje jos da kliknemo na Ok....broj 4

Sada imamo aktiviran Windows XP i mozemo bezbrizno skidati sa Microsoftove stranice Direct X,IE.....

Prilozi

• 1.txt
    438 bajta · Pregleda: 481
  • 2.txt
    277 bajta · Pregleda: 406
Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
U PDf....

:download:

[raw]<iframe src="https://skydrive.live.com/embed?cid=37BC32D29066020F&resid=37BC32D29066020F!521&authkey=AF8SO7HSDQWuy64" width="98" height="120" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>[/raw]

Član
Učlanjen(a)
18.10.2009
Poruka
0
Zdravo Boki71!
Povodom tvog tutorijala.
Probao sam aktivaciju mog windows-a i imam dva problema:
1. Kad u DOS delu na početku treba da upišem broj iz prvog dodatka, koji god taster da stisnem,program vozi dalje,i otvara onaj windows deo.Na kraju sam desnim klikom miša - paste -,ali ne znam da li je uspelo, i program je otišao dalje do windows prozora br 1.On je prošao ko bog, ali u prozoru br 2ne znam koji broj da upišem-tamo gde je mesto za šifru.
U prozoru br 3,sam upisao broj iz dodatka br 2,ali kad stisnem Update, vrati me na prozor br 2. Verovatno zato što nisam upisaobroj u prozoru br 2.
Pomagaj!
Yuga:(

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Zdravo Boki71!
Povodom tvog tutorijala.
Probao sam aktivaciju mog windows-a i imam dva problema:
1. Kad u DOS delu na početku treba da upišem broj iz prvog dodatka, koji god taster da stisnem,program vozi dalje,i otvara onaj windows deo.Na kraju sam desnim klikom miša - paste -,ali ne znam da li je uspelo, i program je otišao dalje do windows prozora br 1.On je prošao ko bog, ali u prozoru br 2ne znam koji broj da upišem-tamo gde je mesto za šifru.
U prozoru br 3,sam upisao broj iz dodatka br 2,ali kad stisnem Update, vrati me na prozor br 2. Verovatno zato što nisam upisaobroj u prozoru br 2.
Pomagaj!
Yuga:(
Posto si obelezio da zelis dobiti telefonskim putem,presostaje da izaberes lokaciju i kliknes na Change product Key.......pa onda upisati iz atacha 2....stim da nisam bas najsigurniji da su serijali ok jos uvek .....kada je pravljen tutorijal bili su...To je samo nacin legalizacije wina kako se radi.....a serijali ako nisu ok proguglaj malo....mogu se naci novi validni.....

Član
Učlanjen(a)
18.10.2009
Poruka
0
Posto si obelezio da zelis dobiti telefonskim putem,presostaje da izaberes lokaciju i kliknes na Change product Key.......pa onda upisati iz atacha 2....stim da nisam bas najsigurniji da su serijali ok jos uvek .....kada je pravljen tutorijal bili su...To je samo nacin legalizacije wina kako se radi.....a serijali ako nisu ok proguglaj malo....mogu se naci novi validni.....
Kada obeležim telefonskim putem,izaberem lokaciju,treba da upišem neki broj(koji?)-tu prima samo brojeve,a u oba priloga su mešani brojevi i slova.
Pozdrav Yuga.

Član
Učlanjen(a)
29.08.2011
Poruka
3
kad hocu da otvorim winrar fajl

Cambiar_Clave_Windows_XP.rar trazivi pasvord.... jel mi moze neko pomoci

Natrag