Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Akcije aerodroma Nikola Tesla

  • Začetnik teme Fanuc
  • Datum pokretanja
F

Fanuc

Akcije su godinama konstantno rasle i dostigle oko 1950 dinara, da bi se u poslednja tri dana strmoglavile na 1100 dinara, koliko su vredele u januaru 2017, godine, Znači dvogodišnji porast nestao u dva dana. Videćemo da li je ovo kraj slobodnog pada ili će nastaviti sa padom. Zna li neko šta se to dešava?
 
ja1973

ja1973

Član
Do pada vrednosti akcija je došlo je zbog koncesione naknade od 1300 dinara na koju su imali pravo svi oni koji su akcije aerodroma posedovali na dan 31.12.2018. godiene. U vreme pisanja prethodnr poruke postojale su nedoumice oko datuma sa kojim će vlasinici akcija imati pravo na pomenutu naknadu. Trenutna vrednost akcije aerodroma je oko 820 dinara.

I pored male dividende, koja će vlasnicima akcija biti isplaćivana u narednim godina, akcije Aerodroma su jedne od najtrgovanijih. Realno je očekivati oscilaciju u ceni od plus/mimus 100 dinara.
 
F

Fanuc

Da li to znači da ulaganja i rad koncesionara neće u narednim godinama povećati vrednost akcija? Da li će se u narednim godinama vrednost akcija kretati u horizontalnom kanalu od +/- 50 dinara? Meni to zvuči nelogično. Onda bolje da ih prodam kad su bar 880.
 
Top