Kao prvo ja sam protivnik svih crkvi koje se ne pridrzavaju Biblije,sto se i vidi na raznim temama!
[FONT=&]
[/FONT][FONT=&]Biblija te uči da budeš protivnik crkvama? Koju ti Bibliju čitaš? [/FONT]
[FONT=&]Kako bre brate Gero. Pa zar ne vidiš da naša braća i sestre kažu da je prava Crkva – JS![/FONT]
[FONT=&]Pardon, Katolička!, Ups, mislio sam Adventistička! Odnosno Pravoslavna! Ma ne, htedoh da kažem Baptistička, odnosno Pentakostalna, uh, htedoh reći ……….[/FONT]
[FONT=&]Ma ustvari mislio sam [/FONT][FONT=&]- [/FONT][FONT=&]sve su Crkve [/FONT]
[FONT=&]prave[/FONT][FONT=&], samo je neka PRAVIJA
![/FONT]
Pa to ti i uostalom piše u Bibliji >>
[FONT=&]2.[/FONT][FONT=&]Солуњ. 2:[/FONT][SUP][FONT=&]4[/FONT][/SUP][FONT=&] Који се противи и подиже више свега што се зове Бог или се поштује, тако да ће он сести у цркви Божјој као Бог показујући себе да је Бог.[/FONT][SUP][FONT=&]5[/FONT][/SUP][FONT=&] Не памтите ли да сам вам ово казивао још кад сам код вас био?[/FONT][SUP][FONT=&]6[/FONT][/SUP][FONT=&] И сад знате шта задржава да се не јави у своје време.[/FONT][SUP][FONT=&]7[/FONT][/SUP][FONT=&] Јер се већ ради тајна безакоња, само док се уклони онај који сад задржава.[/FONT]
[FONT=&]1. [/FONT][FONT=&]Тимот. 4:[/FONT][SUP][FONT=&]1[/FONT][/SUP][FONT=&] А Дух разговетно говори да ће у последња времена одступити неки од вере слушајући лажне духове и науке[/FONT][FONT=&] ђаволске, [SUP]2[/SUP] У лицемерју лажа, жигосаних на својој савести, [SUP]3[/SUP] Који забрањују женити се, и заповедају уздржавати се од јела која Бог створи за јело са захвалношћу вернима и онима који познаше истину. [SUP]4[/SUP] Јер је свако створење Божије добро и ништа није на одмет кад се прима са захвалношћу. [SUP]5[/SUP] Јер се освећује речју Божијом и молитвом. [SUP]6[/SUP] Ово све казујући браћи бићеш добар слуга Исуса Христа, одгајен речима вере и добром науком коју си примио.[/FONT]
[FONT=&]Tako da čitaj malo Bibliju da se uveriš.[/FONT]