- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Selo gori dok se Slap, Antonija i Dart češljaju.
Đubretari se ni češljanjem ne mogu sakriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nikako se ne mogu sakriti. Odaje ih "miris"...
Nikako se ne mogu sakriti. Odaje ih "miris"...
Jedan od najžesćih lažova je Ttipo, taj zaista stalno prica samo o lažima.
Opet Adventistička laž! od koga je i dobro je! samo lažovi se lažu, tako?
Adventisti su ljubazni samo ako ima prilike da nekoga prevarama uvuku u tu pogubnu sektu ili organizaciju zvana Adventizam koja nema ništa zajedničko sa KRISTOM, a ako nisu u stanju vrbovati za njihovu sektu onda će oni i samoga KRISTA satanizirati i vređati, ismejavati, ponižavati i provocirati .
Adventisti su ljubazni samo ako ima prilike da nekoga prevarama uvuku u tu pogubnu sektu ili organizaciju zvana Adventizam koja nema ništa zajedničko sa KRISTOM, a ako nisu u stanju vrbovati za njihovu sektu onda će oni i samoga KRISTA satanizirati i vređati, ismejavati, ponižavati i provocirati .
Darhte Slape i svi ostali, zar ne vidite da necastivi kroz svog slugu pokusava na sve moguće načine da blati sugovornike? Trazi citate iz SP i objašnjenja po kojima kasnije pljuje i izruguje se?
A ti Tripko pusti malo vodu, jer pocinje da smrdi uzasno čim otvoris usta u kojima s nalaze samo rječi mržnje, koje će te upropastiti. Obuzdaj se malo i povuci ručnu, dok ne bude kasno za tebe i tvoju dusu ako je imaš .
Ako to uradi , ondaćemo se mi ljepo uveriti o kakvim Hrišćanima se ovde radi kada je Adventizam u pitanju!Sestro u Kristu, prijaviće ti post kao uvredljiv.
Ja nebi uspoređivala druge Adventiste sa njim ,on je otpali Adventista , sa kojim ni oni ne razgovaraju.Shvati, i on i svi ostali njegovi brethren bi bili najsrećniji kada bi mogli i tebe i Mireta, i Slapa, i Adriana i sve koji ih razotkrivaju, da uklone kao što su učinili sa Taramamom.
A ti Tripko pusti malo vodu, jer pocinje da smrdi uzasno čim otvoris usta u kojima s nalaze samo rječi mržnje, koje će te upropastiti.
Svako o sebi govori i kada nekom drugom kaže.
Ako to uradi , ondaćemo se mi ljepo uveriti o kakvim Hrišćanima se ovde radi kada je Adventizam u pitanju!
Ja nebi uspoređivala druge Adventiste sa njim ,on je otpali Adventista , sa kojim ni oni ne razgovaraju.
A kako si ti Božiji izvršitelj na zemlji, misliš da ovo za tebe ne vrijedi.