Advanced SystemCare

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Skinuo sam Advanced SystemCare 7 i sa njim mi se instaliralo jos: IObit Uninstaller, Smart Defrag 3, Hamster Free Archiver, IObit Malware Fighter, Driver Booster! Da li mi je sve to potrebno, da li je normalno da se sve to skida i instalira i da li treba nesto od toga da uninstaliren i sta!? Da bi mi ne kocio komp!?
Unapred zahvalan Berlinac!
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Hej ljudi sinoc kada sam sve zavrsio moj komp mi je blokirao, nisam nista mogao sa njim sem da mu dignem novi sistem, da bas mi je pomogao:
Advanced SystemCare!
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
52
Zasto da nije zbog antivirusa!? Sta da radim sta da instaliram da mi komp radio normalno i nebi kocio!?
 
Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.333
Advanced System Care,samo pri paljenju kompa malo koci dok ocita stanje "CPU-a,RAM-a i HDD-a",aposle radi sve normalno,ako imas nekih problema preskeniraj sistem sa njim i pokazace ti gde i kakve probleme imas i namesti da ti to automatski sredi i ocisti i videces da on uopste ne usporava rad.
 
Učlanjen(a)
02.01.2010
Poruka
133
Advanced SystemCare! je jako glomazan program i zna ponekad vise da zajebe stvar nego da pomogne, koristio sam ga pre godinu dana kratko vreme i svaki put kada sam ga pokretao morao sam da instaliram drajvere od :webcam" preuzmi CCleaner i sa njim odrzavaj komp
 
Natrag
Top