Adrijano MVP Brazila, Rambo izazvao haos na aerodromu

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
1.228
Adrijano MVP Brazila, Rambo izazvao haos na aerodromu



Dejan Petković je minulog vikenda u 37. godini proslavio titulu sa Flamengom, a samo dan kasnije Fudbalska federacija Brazila uvrstila ga je u idealni tim šampionata! O kakvom je priznanju reč, najbolje svedoči podatak da je pored srpskog internacionalca samo još jedan stranac našao mesto među najboljih 11 - Argentinac Pablo Ginjazu iz Internacionala, prenose "Novosti".

Brazilci su, ipak, ostali dosledni sebi i za MVP šampionata odabrali domaćeg fudbalera, Rambovog saigrača Adrijana, a u idealnom timu su se našli: Viktor (Gremio) - Džonatan (Kruzeiro), Dias (Sao Paulo), Miranda (Sao Paulo), Ž. Cezar (Gojas) - Ernaneš (Sao Paulo), Ginjazu (Internacional), Souza (Palmeiras), Petković (Flamengo) - Adrijano (Flamengo), Tardeli (A. Mineiro).
00015874.jpg

- Nema sumnje da ću produžiti ugovor sa Flamengom. Sa moje strane je sve gotovo, još klub malo da "popusti" i ostajem barem do maja naredne godine - rekao je Petković na svečanosti pošto je prethodno napravio opšti haos na aerodromu kada su ga prepoznali usplahireni "tifozi" Flamenga zbog čega je njegov let ka Sao Paulu čak i kasnio!?

Izvor: Sportal.rs - Sportske vesti
 
Natrag
Top