Adrijana nosi grudnjak od dva miliona evra

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Supermodel Adrijana Lima izgledala je bolje od milion dolara pozirajući u vešu od dijamanata. Tačnije, izgledala je kao dva miliona evra na koliko je veš procenjen. Poznata lepotica nosila je grudnjak ukrašen nakitom povodom predstojeće revije čuvenog brenda “Viktorija sikret” koja će u novembru biti održana u Njujorku.

79204_zablima00-glavna-slika_hf.jpg


Adrijana Lima predstavila je jedan od najvrednijih komada veša iz linije “Fantasy Bra” čija je vrednost skoro dva miliona evra. Veš je ukrašen dijamantima koji su u obliku sunčevih zraka, a samo za taj jedan komad veša utrošeno je 2.000 dijamanata. Inače, supruga našeg košarkaša Marka Jarića ovaj komplet, popularno nazvan “Bombshell” nosila zbog najave jedne od najiščekivanijih revija svake godine.

Popularni “anđeli”, neke od najlepših manekenki sveta, prošetaće najnovije modele veša “viktorija sikret” 30. novembra.



Ove godine revija će biti održana u Njujorku, a najavljeno je da će modele nositi, između ostalih, Adrijana Lima, Kendis Svinipul, Šanel Iman i Rouzi Hantington Vajtli. Ceo šou prenosiće američka televizija CBS koja je već najavila da će pored revije biti održan i muzički spektakl. Zanimljivo je da će nakon dužeg vremena to biti prva revija na kojoj se neće pojaviti Hajdi Klum, koja je posle 13 godina prekinula saradnju sa poznatom markom.
Prošle godine najvredniji komad veša od tri miliona dolara nosila je na reviji Marisa Miler.




TOP 5 - najskuplji veš na svetu


79198_zabbrus--moli_hf.jpg


1. Moli Sims - grudnjak, 20 miliona dolara Najskuplji grudnjak na svetu dizajnirala je juvelirka Suzan Rozen. Bikini je napravljen od dijamanta čija je ukupna vrednost 150 karata, ali je specifičnost ovog svojevrsnog kupaćeg kostima to što je umesto od platna napravljen od platine. Premijerno ga je nosila glumica Moli Sims 2006.




79199_zabbruscrveni_hf.jpg




2. Žizel Bundšen - crveni veš, 15 miliona dolara
Ovaj komplet sačinjen od grudnjaka i gaćica napravljen je od 1.300 dragih kamenčića, uključujući rubin od 300 karata koji je zašiven na crveni saten. Predstavila ga je Žizel Bundšen na otvaranju “Viktorija sikret” radnje u Njujorku.


79200_zabbrusveoma-seksi_hf.jpg



3. Hajdi Klum - nebeska zvezda, 12,5 miliona Ovaj grudnjak nosila je u 2001. Hajdi Klum. Sastavljen je od 1.200 safira iz Šri Lanke i od centralnog dijamanta od 90 karata. Samo taj dijamant vredi 10,6 miliona dolara, a za dodatnih 750.000 dolara mogao se kupiti ceo komplet takvog veša.




79202_zabbruszizelbr4_hf.jpg





4. Žizel Bundšen - veš od dijamanata, 12,5 miliona Grudnjak je sačinjen od 2.900 dijamanata uz 22 rubina. Sve je postavljeno u već napravljen veš od zlata, a najveći detalj je savršeni kruškasti dijamant od 101 karata. Nosila ga je, nakon što je 300 sati pravljen, Žizel Bundšen.




79203_zabbrusseksi_hf.jpg





5. Hajdi Klum - grudnjak, 11 miliona dolara “Veoma seksi” grudnjak dizajniran je pre sedam godina i nosila ga je Hajdi Klum. Za njega je iskorišćen dijamant “Mouawad Excelsior” koji ima 70 karata. Zanimljivo je da je napravljena njegova replika koja stoji u jednom univerzitetu u Americi.

Izvor: Novosti
 
Poslednja izmena:
Natrag
Top