Šta je novo?

Adrijana Lima sa "anđeoskim krilima" Victoria Secreta Foto

P

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.513
Adrijana Lima sa "anđeoskim krilima" Victoria Secreta FotoIzvor: Blic M. M. | 10. 11. 2010. - 00:02h | Foto: Reuters |


Velika godišnja revija modnog brenda “Victoria’s Secret” održaće se 30. novembra u Njujorku, a zaštitno lice ovog brenda Adrijana Lima pokazala je pre par dana novinarima svoj novi par “anđeoskih krila”, koja će nositi na otvaranju revije. Supruga košarkaša Marka Jarića, koja je trenutno na strogoj dijeti, tom prilikom medijima je ispričala da će se nakon revije častiti velikom porcijom čokoladnih slatkiša, te da sa Markom praktikuje jogu.

Lima se ubrzano sprema za reviju „Victoria’s Secret”


Brazilski supermodel već godinama trenira boks kako bi održavala telo u top formi, a sada je na posebnom režimu ishrane kako bi se što bolje pripremila za reviju “Victoria’s Secret” na kojoj će nositi grudnjak vredan tri miliona dolara. Ipak, kada se reflektori nakon revije ugase, Adrijana će sa svojim koleginicama proslaviti uspešno obavljen posao u jednom kineskom restoranu.
- Ići ću na večeru sa prijateljima i naručiću piletinu sa susamom i šarana - nasmejala se Lima, a na pitanje da li vežba sa suprugom, odgovara: “Ne vežbamo zajedno, ali ponekad idemo na jogu i to je super”. Adrijana je priznala i da joj Marko daje savete vezane za treninge, ali da ona ne zna kako izgledaju njegovi treninzi.
- Iskreno, nemam pojma kako on vežba i kako se sprema za košarkašku utakmicu. Kada biste me pitali da li oni dižu tegove ili trče, rekla bih da ne znam - iskrena je manekenka, koja će na njujorškoj reviji nositi provokativne modele iz najnovije kolekcije “Victoria’s Secret”.
 
Top