Admir izbačen iz „Velikog brata”

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Ljubio sam Jovanu

„Veliki brat” je ponovo razdvojio blizance. Admir Mujabašić je u ponedeljak napustio kuću, a iza sebe je ostavio tužnog brata blizanca Enisa koji se do poslednjeg trenutka premišljao da li da ostane u kući. Admir nam je prepričao kako je izgledala ta agonija razdvajanja braće.

vb-x.jpg


- Enis je počeo da pakuje kofere i rešio je da izađe sa mnom. Rekao sam mu da ne sme to da uradi, zbog nas dvojice. Ne bi to bilo u redu. Razgovarali smo i posavetovao sam ga da ostane koliko god može da izdrži, a nadam se da hoće pošto ću biti sa njim u mislima - počinje priču za „Blic” Admir.
Malo je poznato da je Admir na samom početku imao ljubavni odnos sa Jovanom, i po prvi put je u ponedeljak pušten snimak njihovog poljupca.
- Jovana i ja smo se ukupno poljubili dva puta. To je bilo na početku. Osećanja su u tim trenucima bila obostrana, ali sam ja u jednom trenutku hteo da zakočim zato što se ona pre mene ljubila sa Nikolom, pa sam smatrao da bi se lako i posle mene mogla poljubiti, što se i ispostavilo tačno (Jovana se posle Admira poljubila sa Manuelom, a trenutno je zaljubljena u Đorđa). Naravno, ne kajem se zbog poljubaca - otkriva Admir i objašnjava da Jovanu posmatra kao dve ličnosti.
- Postoji Jovana koja je naveče umiljata i ona koja se preko dana ponaša kao muško. Na taj način mi se nije dopala - iskren je Admir, kome se, inače, svidela Danica.
- Danica je ženstvena, fina, moj tip devojke, ali ništa ne bih imao s njom zbog brata Arse. Žene su žene, a drugarstvo je, ipak, nešto drugo - ne krije Admir.
On tvrdi da uprkos tome što su se u kući do sada nalazila tri para - Viki i Karlo, Jovana i Đole, te Kiki i Manuel, seksa nije bilo.
- Koliko ja znam, niko ni sa kim nije spavao, i ne verujem da će se to desiti - kaže on.
Iako se u kući mahom veselio i pevao, te uživao u društvu stanara, kaže da ima dosta svađa i ogovaranja, što mu je posebno smetalo.
- Brat i ja nikada nismo ogovarali. Uvek kažemo šta mislimo u lice, nismo mi navikli na te prljave igre. Ne razumem ljude koji to ne rade, oni se boje da nekome nešto kažu. U kući većina ogovara, a mislim da najviše ogovaraju Kiki, Jovana i Dragica, dok su najlošiji ljudi Dragica i Karlo.

Autor: M. R.
 
Natrag
Top