Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

"Acibadem" sponzor "večitih"

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
"Acibadem" sponzor "večitih"

Izvor: B92 | ČŽ

Privatna zdravstvena grupa „Acibadem“ potpisala je u ponedeljak ugovore sa naša dva najveća kluba Crvenom zvezdom i Partizanom.


www.crvenazvezdafk.com

Ugovor koji su potpisali Jalcin Nak, zamenik generalnog menadžera „Acibadema“ i Đorđe Stefanović, generalni sekretar FK Crvena zvezda, je višegodišnji ugovor i podrazumeva medicinsku negu za trenere, igrače i sve zaposlene u Crvenoj zvezdi.
Ovo je samo još jedan od velikih poslovnih partnera koje smo uspeli da privučemo ka Crvenoj zvezdi, odnosno da Crvena zvezda bude i njihov interes, i da na najbolji mogući način pokušamo da uradimo ono što je jako bitno za Crvenu zvezdu, a to je zdravlje naših prvotimaca i mlađih kategorija. ‘Acibadem’ je velika klinika, veliko ime u svetu medicine, i uz ono što mi imamo kao kvalitet u Srbiji, ovo će biti samo još jedna mogućnost da u svakom trenutku svaki naš igrač dobije pravu medicinsku negu i da dobije sve ono što savremena medicina može da ponudi. ‘Acibadem’ ima svoje partnere kao što je ‘Siemens’, koji im daje mogućnost da imaju najsavremeniju medicinsku tehnologiju. Današnje vreme za sportiste je teško jer imaju veliki broj utakmica. Povrede se dešavaju, i u svakom trenutku, ako mislimo o dobrobiti Crvene zvezde, moramo brinuti o najvećem blagu – našim fudbalerima. Zato i pravimo ugovor sa “Acibademom“, rekao je Đorđe Stefanović.

Jalcin Nak je najpre preneo pozdrave od turskog naroda srpskom narodu, i poželeo mnogo sreće Crvenoj zvezdi i njenim navijačima u narednoj sezoni, a zatim rekao i nešto više o „Acibademu“.

Acibadem“ je najveća privatna zdravstvena grupa u Turskoj. Imamo 13 bolnica, 8 medicinskih centara i nekoliko drugih ustanova koje se bave zdravljem. Trudimo se da svoju uslugu proširimo na zemlje koje su nam prijateljske, tu su pre svega zemlje Balkana, a onda i zemlje srednjeg istoka. ‘Acibadem’ je vrlo usmeren ka sportu. Na čelu sa gospodinom Ajdenerom koji je predsednik čitave kompanije, a i svim zaposlenim, vlada veliko zadovoljstvo zbog činjenice da sponzorišu nekoliko nacionalnih saveza u raznim sportovima Turske, i nekoliko klubova u samoj Turskoj. Brinemo o medicinskim potrebama nacionalnih timova u fudbalu, košarci, odbojci... Takođe brinemo o sportskim društvima Fenerbahčea, Galatasaraja, Bešiktaša... Zašto radimo ovo što radimo? Postoje dva razloga, prvi je očigledan: zdravlje je sport, odnosno sport je zdravlje. Te dve stvari su povezane, i normalno je da se u tome nalazimo. Drugi razlog je po mom, odnosno kolektivnom mišljenju svih ljudi u ‘Acibademu’, mnogo važniji – sport znači takmičenje, ali više od toga znači drugarstvo, odnosno saradnju. Sponzorisanjem Crvene zvezde želimo da pokažemo povezanost dva naroda i prijateljske odnose između njih, kao i povezanost dve institucije – ‘Acibadema’ i Crvene zvezde. Crvena zvezda i srpski nacionalni timovi su prvi sportski kolektivi izvan Turske koje će ‘Acibadem’ sponzorisati, i na to smo veoma ponosni".


Đorđe Stefanović se osvrnuo i na neke detalje samog ugovora.

U pitanju je višegodišnji sponzorski ugovor. Crvena zvezda dobija mogućnost transporta, vođenja računa o povređenom igraču, operacije povređenog igrača i zatim oporavak. Ovde se rade prva kontrola i dijagnostika, traži se drugo mišljenje, to je ‘Acibadem’, a onda se zajedno sa klinikom odlučuje na koji način će se izvršiti operativni zahvat ako je neophodno. Sve usluge se vrše besplatno igračima, dok će ostali zaposleni u Crvenoj zvezdi imati velike popuste. Naravno sve pripreme Crvene zvezde u Antaliji će biti praćene kroz ovaj ugovor i kroz dogovor sa ‘Acibadem’, i tada će posebna briga biti vođena o Zvezdinim fudbalerima, fudbalerima Sopota, kao i mlađim kategorijama koje budu boravile u Turskoj”, rekao je Stefanović.www.partizan.rs

FK Partizan je potpisao sponzorski ugovor sa jednom od vodećih privatnih klinika u Turskoj, “Acibadem” za pružanje kompletnih medicinskih usluga u Srbiji i Turskoj. U te usluge spadaju: dijagnostika, terapije i hirurški zahvati sportskih povreda. Takođe i ostali članovi Partizana, koji ne pripadaju sportskom pogonu, imaju veliki popust na sve usluge ove renomirane klinike.

“Acibadem” je jedan od najvećih sportskih sponzora u Turskoj, pa tako pruža usluge nacionalnim selekcijama u fudbalu, košarci i odbojci. Takođe, tu su i najpoznatiji klubovi poput Fenerbahčea, Galatasaraja, Bešiktaša i još nekih turskih klubova. Klinika je osnovana 1991. godine i u svom ’krilu’ ima 16 bolnica, 8 medicinskih centara i servise za rehabilitaciju.

Ugovor o sponzorstvu su potpisali potpredsednik “Acibadema” Jalcin Nak i generalni sekretar Partizana Darko Grubor.
 
Top