Sto se tice pregrevanja bilo je i par sitnih problema ako mogu tako da kazem. Radi se o tome na primer da je ponekad pristiskom na taster misa odma se ugasi i ceka se 10 sekundi i onda startuj laptop. Ali to je do flet kabla kako li se vec zove, ali se nije cesto desavalo, tj do flet kabla misa to je valjda to. Desilo se isto da sam tokom instalacije windows 8.1 desavalo da se samo ugasi ko iz topa. I zagreje se bas tokom instalacije. I mis i tastatura i sve. Ali nije to problem do HDD ako neko misli mozda, jer sam skoro uzeo nov za njega. E sad sto se tice tog iznenadnog gasenja, neki su mi rekli da izvadim jedan slot ram memorije i da ostavim 1 dok ne odradim sistem ceo, tako sam i uradio i nista bilo problema i posle sam vratio taj isti slot i radilo sve oke do pre 2 dana opet kazem. Fora je u tome kad sam ga ugasio sutradan ga nisam ni palio uopste vec samo poceo da skidam delove lagano kako treba da ocistim sve to, jer je temperatura isla dosta bas CPU do 65 70 sve zavisi od rada, HDD do 65 ali je to okej zato sto je procesor odma tu blizu. Zato sam i resio da ocistim i eto desilo se to, pogledao sam i danas manual upustava sve i namestio i opet ista prica. Jedino je graficka zeznula stvar nesto, pregrejala se i to je to. Sto se tice maticne ne bih rekao bas da je prsla jer ne bi mogao da se upali uopste tj ne bi dao nikakav znak, tako bar ja mislim. Sto se tice postolja imam bas za njega, ali to nista nije smanjivalo temperatutu drasticno bas, zato sto je kuler bio prljav bas kad sam cistio sad. Pitao sam u servisu bas, rekli su da se graficka zagrejala i da oni kao to menjaju sta ja znam, ali im nesto ne verujem. Inace sa Kosova sam, a ovde bas i nisu strucni za tako nesto, da odrade sve kako treba. Videcu da odnesem u servis ako urade nesto oke, ako ne nista onda. Sto se tice ove firme ne znam sta da kazem uopste, jesam uzeo tamo laptop i sve to, ali malo je cudno da ti i HDD prsne posle tacno 2 godine. Mesec dana mozda nakon isteka garancije. Hvala na odgovorimai savetima svima vama. Pozdrav veliki.