Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zdravo @kire_mk, ako imaš ušte jedan viška account Disney plus za podjelit? Hvala unaprijed.
PPAko neko ima višak disney plus acc na PP bio bih mu vrlo zahvalan
PPMolio bi jedan log za NordVPN ili preporuka za neki VPN (za BiH servere). Hvala unaprijed!
imas nas vpn koji radi odlicno.....i netreba ti ni log niti bilo sta.....Jel ima tko kakav log za VPN a da nije za Nord?
Nažalost NordVPN mi ne radi dobro, jako teško se spaja na servere..
Da li je ovo samo za Windows? Ja bih VPN da ubacim na android da bih mogao da gledam neke sadržaje na YouTube koji su zaključani u Srbiji?imas nas vpn koji radi odlicno.....i netreba ti ni log niti bilo sta.....
SF VPN Client
SF-VPN Client by salezli Ustupamo jos jedan salezli odlican alat iz Vip dela na javno koriscenje.Ovaj Sf vpn klijent koristice mnogima a kojima je u datim situacijama bude bio potreban ...... SF VPNserbianforum.org
sf vpn client je za windows, a za android mozes lako naci vpnDa li je ovo samo za Windows? Ja bih VPN da ubacim na android da bih mogao da gledam neke sadržaje na YouTube koji su zaključani u Srbiji?