Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Ova je bas ono...treperi...:)


Dobar klip..:)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Pazi sta radi covek sa gitarom..cudooo...:D


Skaci..skaci..:D riff raff :D
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Za sve treba malo muke.....:dance2:

 
Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da se prisetimo i ovog ;)

"AC-DC: Нека буде рок!


Легендарни аустралијски рок бенд "AC/DC" приредио је на стадиону Фудбалског клуба Партизан спектакл какав се ретко виђа у Београду и који ће око 40.000 посетилаца засигурно дуго памтити.
Након наступа предгрупа "Амајлије" из Новог Сада и ирског бенда "Answer", како је најављено, тачно у 21 час чуо се воз, а у пратњи ватромета на бини се појавила локомотива у природној величини. Зачули су се први тактови нумере "Rock'n'Roll Train". Највећа журка на Балкану је почела.


Препознатљиви по ефектном сценском наступу, уз обиље пиротехнике, на изванредној бини и уз још савршеније озвучење, допремљено у Београд са 45 шлепера, "АC/DC" нису остали дужни београдској публици за обећани рок спектакл.
Док се са спектакуларне бине спуштало велико метално звоно, публика је скакала уз "Hell's Bells" и препознатљив глас Брајана Џонсона, са одличним звуком гитара браће Јанг.
Композицију "Whole Lotta Rosie" допунила је појава огромне, атрактивне лутке на надувавање, док су експлозивност чувеног хита "Т.N.Т." дочарали пламенови ватре која је избијала из отвора локомотиве.
Енергичан наступ, трчање по бини само у шорцу и, пре свега, виртуозно извођење "Let There Be Rock" неуморног Ангуса Јанга, подигло је масу на стадиону, а поред легендарних "Thunderstruck", "Hell Aint Bed Place To Be" и "Back In Black", публика је чула, њој већ познате песме са новог албума "Black Ice".
На стадиону су се могли видети припадници свих генерација - старији и највернији фанови, млађи, али и клинци који су са родитељима дошли да чују легендарни "АC/DC".
У препознатљивом динамичном стилу, бенд је концерт завршио нумерама „Highway To Hell" и "Wе Salute You", а велико финале билa је канонада из 12 топова и велики ватромет над Београдом.
Тачно у 23 часа, као што је предвиђено, након пуна два сата незаборавне свирке и професионално, до детаља осмишљеног концерта, аустралијски састав се повукао уз речи: „ Wе salute you, Belgrade!" (Поздрављамо ти, Београде!).
Дуго се чекало на први долазак АC/DC у Србију, а они су доказали да и после 35 година постојања и више од 200 милиона продатих албума, и даље суверено владају светском рок сценом.


RTS "


 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Što bi rekao Eric Cantona, dobri su kad čovjek popizdi. Baš tada bih ih slušala " do daske ", na jad dolazila komšiluku, a obožavala sam ovu gore " Highway to Hell ". Sad pizdim, ali ih ne slušam, ne sjetim se.:)
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Idemo malo do pakla i nazad...:vorred: paklena zvona,,,:D

 
Poslednja izmena od urednika:
Natrag
Top