Abramovič brine i o taktici

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Abramovič brine i o taktici
28. jul 2009.


4382716784a6ed2acacc6e570715814_big.jpg


Kapiten engleskog premijerligaša Čelsija Džon Teri rekao je da vlasnik Roman Abramovič razgovara sa igračima o taktici i načinu igre.


Teri je rekao da se tokom godina promenio odnos vlasnika kluba i fudbalera i da sada Abramovič češće razgovara sa igračima londonske ekipe. Neki veruju da su igrači Čelsija uticajniji od samog trenera, kao što je to bio slučaj sa Luisom Felipeom Skolarijem, ali Teri je rekao da Abramovič odlučuje o svemu i da je dobro što igrači imaju odličnu komunikaciju sa ruskim milijarderom.

"Čudno je jer nikada pre nisam razgovarao sa njim, ni (Frenk) Lampard, ali ni (Didije) Drogba. Gospodin Abramovič je uspešan biznismen i donosi konačne odluke, ali želi da čuje i mišljene igrača", rekao je Teri za Skaj Sports.

"Mi živimo i dišemo fudbalskim načinom života i on želi da zna kakve su reakcije igrača - šta je dobro, a šta treba ispraviti. Kada vas posle utakmice neko pita zašto niste dobro odigrali, postigli gol više i neke stvari o taktici, normalno je da porazgovarate o tome", dodao je on.

Kapiten Čelsija rekao je da je dobro što jedan vlasnik kluba želi da razgovara sa igračima.

"Teško je jer ljudi misle da mi stalno tražimo nešto od njega. Abramovič gleda svaku utakmicu i sjajno je što se on razume u fudbal. Mislim da je dobro što imamo odličan odnos sa vlasnikom kluba", rekao je Teri.

Izvor: b92
 
Natrag
Top