Član
- Učlanjen(a)
- 12.09.2009
- Poruka
- 511
Pre godinu dana sam počeo da slušam akapelu i to u izvođenju raznih muzičkih/ritmičkih pravaca (jazz, rnb, afirčki hor, duhovni-gregoriani i naša pravoslavna muzika, etno-bugarke najviše bugarke (da znate samo kakvo glasovno sazvučje one prave pevanjem...). A kapela je horsko pevanje bez pratnje orekstra. Sada ne znam da li je ova konstatacija tačna jer nisam muzičar, voleo bih da Crvendać ostavi komentar, mene baš zanima.
Krajnje fantastičnih stvari imade na jogurtu.
Počujte Vocal Point
Takođe radili su i obradu pop muziku kao što je triler od Majkla
Evo (moguće) A kapele od hora Scala Choir. Kažem mogućih jel ne znam baš tačno kako se definiše A kapela. Voleo bih da okačite što se tiče toga ili ono zašta vi mislite da nešto jeste a kapela.
Scala and Kolacny Bros - U2 With or Without You
Dream On - Scala & Kolacny Brothers ( Depeche Mode Cover )
Nisam ljubitelj opera i klasičnih horova-najverovatnije jer ne znam da slušam ili ne znam kako se sluša. Ovo mi je prijatnije, melodičnije a i ja mogu da trabunjam na tarabuci (ako mi se ćefne hehehe )
A evo i nekakvog experimenta, meni se siviđa, mada je totalno frikovno smešno
Star Wars (John Williams Is The Man)' medley - Corey Vidal and Moosebutter - a cappella tribute
Crvendać ajd postavi koment, interesuje me vezano za a kapelu. Tebi je ipak materija bliža.
Krajnje fantastičnih stvari imade na jogurtu.
Počujte Vocal Point
Takođe radili su i obradu pop muziku kao što je triler od Majkla
Evo (moguće) A kapele od hora Scala Choir. Kažem mogućih jel ne znam baš tačno kako se definiše A kapela. Voleo bih da okačite što se tiče toga ili ono zašta vi mislite da nešto jeste a kapela.
Scala and Kolacny Bros - U2 With or Without You
Dream On - Scala & Kolacny Brothers ( Depeche Mode Cover )
Nisam ljubitelj opera i klasičnih horova-najverovatnije jer ne znam da slušam ili ne znam kako se sluša. Ovo mi je prijatnije, melodičnije a i ja mogu da trabunjam na tarabuci (ako mi se ćefne hehehe )
A evo i nekakvog experimenta, meni se siviđa, mada je totalno frikovno smešno
Star Wars (John Williams Is The Man)' medley - Corey Vidal and Moosebutter - a cappella tribute
Crvendać ajd postavi koment, interesuje me vezano za a kapelu. Tebi je ipak materija bliža.
Poslednja izmena od urednika: