Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

9 sigurnih znakova da se ljubav između vas odavno ugasila

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
9 sigurnih znakova da se ljubav između vas odavno ugasila

1-15388135d61602a6b7.jpg


Kada se jednom završi faza medenog meseca, ulazimo u buran svet realnosti. Dinamika odnosa se menja, i pre nego što toga postanemo svesni, počinjemo da gledamo partnera drugačijim očima. Možda vam se učini distancirano ili manje nežno, ali nešto vam se jednostavno ne štima. Da li se partner možda oseća opušteno u vašem društvu ili se odljubljuje? Postoje znaci koji ukazuju na to da je partner prestao da vas voli.

#1
Pokretačka sila koja stoji iza uspeha svake veze jeste količina kvalitetnog vremena koje provodite zajedno. Ako vaša voljena osoba izbegava da provodi vreme sa vama, to je definitivno loš znak. Razmislite o tome – kada nekog volite sve što želite jeste da provedete što više vremena sa tom osobom. Ako partner to ne želi, vreme je da porazgovarate.

#2

Kada iskreno volite nekog, ne možete da dočekate da se čujete. Na početku veze, partner je istog trena odgovarao na vaše poruke i pozive. Ako iznenada prestane da se interesuje za razgovor sa vama, bez ikakvog objašnjenja, možda mu se ne dopada kako se stvari odvijaju kada ste vi kao par u pitanju. Možda pokušava da se oslobodi obaveza pokazujući manjak interesovanja.

#3

Da li je vaš partner oduvek bio zaboravan ili ima problem samo sa pamćenjem stvari koje su vama važne? Ako u prošlosti nije imao problem sa pamćenjem vremena i događaja, takvo iznenadno ponašanje može biti znak nevolje. Neko kome je stalo do partnera neće ostaviti partnera da čeka. Potrudiće se da zapamti vaše planove – zar je toliko teško ubeležiti ih u telefon, u krajnjem slučaju?

#4

Kada ste započeli vezu, nije mogao da vas se zasiti. Bio je u svakom smislu savršen čovek i nekada je i previše podmetao leđa za vas. Iako vam je možda u početku bilo neprijatno zbog njegovog truda, bili ste i polaskani. Te osobe više nema, a njegovo mesto je zauzeo muškarac koji se minimalno trudi i fokusira na svoje želje umesto na vašu vezu. Ako se njegova pažnja drastično promenila, možda traži način da raskine sa vama.

#5
Svaki put kada se oseti manje voljenim, optužiće vas da nema dovoljno ličnog prostora. Svakome je potrebno vreme za sebe kako bi se oporavio i regrupisao. Muškarci žude za tim s vremena na vreme. Koliko god se ideja o ličnom prostoru činila opravdanom, osim ako niste posesivni sve vreme, teško da je ovde lični prostor ključno pitanje. Često muškarci koji počnu da veruju da više ne bi trebalo da budu sa partnerom, počinju sebe da pripremaju da budu sami tražeći više vremena i prostora. Stoga, ako traži više prostora, možda vas više ne voli.

#6

Kada nekom više nije stalo, on iznenada ima puno izgovora. Ako više ne ulaže sebe u vezu kao nekada, na vaša pitanja će uvek imati spremno bezbroj izgovora. Zašto nije došao na vreme, zašto nije odgovorio na poruku – imaće izgovor za sve. Ako opravdava svoje ponašanje umesto da ga popravi, prestanite da se pretvarate da vaša veza ide glatko kako biste želeli da verujete.

#7
Partner ne liči na sebe u poslednje vreme. Krivica balansira između manjka i viška vaše ljubavi. Primećujete da razgovara sa sve više ljudi iz dana u dan. Provodi vreme sa ljudima za koje nikada niste čuli i njegov krug prijatelja je sve veći. Ako je sve ovo istina, čuvajte se tih novih prijatelja. Normalno je da osoba stiče prijatelje, ali ako je obasut pažnjom sa svih strana, to nije lako progutati. Ako je vaš partner odjednom „gospodin Popularni“, možda već ima novu devojku u planu.

#8

Nije laž činjenica da nije lako održati vezu, a vaš partner nije uvek lak za saradnju. Međutim, ono što čini vezu jakom jeste da znate gde stojite. Kada započinjete vezu, najpre ste poznanici, onda prijatelji dok ne osetite leptire u stomaku dok vaša veza ne postane ozbiljna. Ako on iznenada počinje da se ponaša kao da ne zna kuda ide vaša veza, on verovatno nije siguran koje je njegovo mesto u vašem životu. Normalno je da ste zbunjeni i uplašeni s vremena na vreme, ali ako on preispituje celu vezu, verovatno je već jednom nogom napolju.

#9
Da li ste nekada provodili vreme sa nekim, a nikada niste vodili smislene razgovore sve to vreme? Ako vaša veza tako izgleda, nemamo lepe vesti. Ako on stalno kuca po telefonu i nikad ne započinje razgovor, a vi se na kraju osećate usamljeno i dosadno vam je, stvari su krenule po zlu.

Image source: relationshipgoals.me
Izvor: Fokuzz
 

Top