Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

7 opravdanih razloga da ga ostavite bez trunke kajanja

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
7 opravdanih razloga da ga ostavite bez trunke kajanja

Ne prihvatamo rečenicu "Ali, Volim ga", jer sledeća njegova ponašanja zaslužuju KRAJ!

dvoje-par-raskid_620x0cb730dd85e2a80a7.jpg


MILION puta smo pisali, ali nije na odmet da vas upozorimo još jednom kako se ne možete uvek žrtvorati jer nekoga volite i planirate sa njim budućnost. Prava ljubav i kvalitetan odnos treba da dođe prirodno, a ne kao posledica vaše žrtve zbog neke osobe. Potpuno vas podržavamo ako odlučite da ga ostavite zbog jednog od sledećih razloga.

JAVLjA SE SAMO KAD NjEMU ODGOVARA
Jedan dan je tu pa ga nema, pa želi da se vidite i lepo mu je s vama, ali sledeća tri dana od njega nema ni poruke. Neko ko ima ozbiljne namere tako definitivno neće se ponaša.

LAŽE
Za laganje ne treba neko posebno obašnjenje zašto nikada ne bi trebalo da mu tolerišete

NE ŽELI DA ČUJE "NE" OD VAS
Svako od nas ima svoje granice, ali on vaše jednostavno ne poštuje, o čemu god da se radi. Ukoliko nije po njegovom, ne želi da diskutuje i popušta.

ON JE UVEK U PRAVU
Možda vam to na početku neće toliko smetati jer ste zaljubljeni preko ušiju. Ali zamislite život s jednim takvim koji je uvek "najpametniji"? Upravo tako!

ON JE SEBI NAJBITNIJI
Šta je njemu najvažnije u životu? On - njegov život, hobiji, interesi, posao, ciljevi, a vi ste baš uvek na drugom mestu ili čak - trećem.

IMATE OSEĆAJ DA VAS NE CENI DOVOLjNO
Vi se potrudite nešto da uradite za njega i često zanemarite sebe zbog toga, ali imate osećaj kako on to nimalo ne ceni. Pravi muškarac ceniće i najmanju sitnicu koju ćete učiniti za njega.

KRIJE VAS
Iako se viđate već neko vreme, njegove prijatelje ste videli samo na društvenim mrežama, a za porodicu da ne pričamo. Ne znamo da li je ružniji taj osećaj da niste "dovoljno dobri" da vas upozna sa svima, ili činjenica da možda nešto krije. U svakom slučaju, razgovarajte ili nestanite - to je na vama.

Izvor: Index Rouge/Novosti
 

Top