6 sportskih pravila koja pale i u seksu

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.064
6 sportskih pravila koja pale i u seksu

sexy_soccer_fans_31.jpg

U sportu kao i u seksu vrede neka zajednička pravila koja dovode do garantovanog uspeha. Premda u seksualnoj igri nema trofeja pa su obe strane pobednici, sa sportskih terena možemo izvući korisne savete i primeniti ih između vrućih čaršava.

BEZ SEBIČNOSTI
Nema ništa dosadnije nego nikada ne dobiti priliku za završni udarac. Važno je biti velikodušan prema partneru i dopustiti mu da dobije svoj deo slave. Osigurajte fer igru u kojoj ćete oboje uživati.

POSTAVITE CILJEVE
Ako vam nešto nedostaje, napravite plan i posvetite mu se. Kao što sportisti dogovaraju svoju strategiju igre, tako i vi trebate razgovarati i svako svojim željama doprineti da vaš tim ostvari željeni uspeh.

VEŽBOM DO SAVRŠENSTVA
Samo se praksom postiže savršenstvo, a u slušaju seksualnog usavršavanja verujemo da vam neće teško pasti dodatna domaći zadatak.

BUDITE FLEKSIBILNI
Igra se menja i razvija. Zato je dobro zaokrenuti i razigrati jer nikad ne znate šta vas čeka, a uvek može završiti bolje nego što ste mislili.

NEUSPEH, PA ŠTO?
Seks ponekad neće biti uzbudljiv i vruć kao što ste biste hteli, koji puta možda nećete biti zadovoljni svojim’nastupom’ ili će vas pak razočarati vaš partner, ali u seksu uvek postoji prilika za popravak.

KOMUNIKACIJA
Najbolji je partner koji zna dati pravu povratnu informaciju ili smernicu. Obe strane imaju koristi kada izgovore svoje želje i potrebe. U ovom slučaju nema trenera koji vodi igru, već dva ravnopravna igrača koja će srce i dušu ostaviti na terenu.

MIA

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
13.01.2011
Poruka
108
Dobra tema ali ja nemam parnera, svet mi se rusi jer dodjavola mlad sam i treba mi prokleta ljubav da bih funkcionisao na terenu... nemam ni trenera... ni ekipu... ni golmana... Imam samo sudije... koje nije briga tvoja prica vec kako igras, publika mi daje hrabrost da se borim i postignem gol da se upisem u listu strelaca kao svi ljudi, kako to?

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Dobra tema ali ja nemam parnera, svet mi se rusi jer dodjavola mlad sam i treba mi prokleta ljubav da bih funkcionisao na terenu... nemam ni trenera... ni ekipu... ni golmana... Imam samo sudije... koje nije briga tvoja prica vec kako igras, publika mi daje hrabrost da se borim i postignem gol da se upisem u listu strelaca kao svi ljudi, kako to?

Bolje i biti sam nego u losoj vezi...A naici ce ti veza neocekivano,kad se najmanje budes nadao,garantujem.

Natrag