5 tipova muškaraca koje svaka devojka treba da proba pre braka

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Neka, Re, ne moraš da me braniš, odgovoriću mu.
Očigledno da ne dolaziš baš često na forum. Do pre par dana bila sam urednik baš na ovom podforumu, pa mi je posao bio da ga punim ovakvim temama. Zato je toliko tema postavljeno pod mojim imenom.
A da li sam premlada ili prestara, kako za koga. Blizu sam srednjih godina, uskoro punim 38, tako da nisam ni premlada, ni prestara, a ni bez iskustva. :)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Draga, svaka čast! Jedino se ne slažem da si sa 38 blizu srednjih godina! Ja imam 41 pa sam daleko od tih navedinih godina... Neko i sa 20 bude mator a ti i ja, e mi ne...

O seksu treba da pišu oni koji se u isti razumeju!smile3

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
A da li sam premlada ili prestara, kako za koga. Blizu sam srednjih godina, uskoro punim 38, tako da nisam ni premlada, ni prestara, a ni bez iskustva. :)
Mislim da nešto pekljaš, ali nema veze, tvoja stvar! U jednoj temi tražiš knjige za prijemni za fakultet, u drugoj pišeš da imaš 38 godina, u trećoj ti treba sastav za pismeni "Proleće u mom kraju"??? Ili je neka greška, ili si ti kao one instant-kafe, 3 u 1...
:lol::lol::lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Mislim da nešto pekljaš, ali nema veze, tvoja stvar! U jednoj temi tražiš knjige za prijemni za fakultet, u drugoj pišeš da imaš 38 godina, u trećoj ti treba sastav za pismeni "Proleće u mom kraju"??? Ili je neka greška, ili si ti kao one instant-kafe, 3 u 1...
:lol::lol::lol:

Pa Re, drugovi smo već toliko dugo, a ti mi odade sve tajne identitete... nisam se tome od tebe nadala... :-D
Vidiš da me ubi šizofrenija! :lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Pa Re, drugovi smo već toliko dugo, a ti mi odade sve tajne identitete... nisam se tome od tebe nadala... :-D
Vidiš da me ubi šizofrenija! :lol::lol::lol:
Jeste, i samo postavljaš teme o seksu!
Neće da boli kod čika doce, neće, samo legneš na krevet i pričaš šta te muči!
Uh, preterao sam, opet sam "odlutao", uzeo jutros pogrešne tablete...:blum3:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Jeste, i samo postavljaš teme o seksu!
Neće da boli kod čika doce, neće, samo legneš na krevet i pričaš šta te muči!
Uh, preterao sam, opet sam "odlutao", uzeo jutros pogrešne tablete...:blum3:

Ma čika doca kad me vidi na vratima samo se uhvati za glavu i on legne na krevet. :lol: Treba ja njega da slušam šta mu je... :lol:
A ti, pazi šta radiš, ko zna šta si jutros uzeo, opet si izgubio cvikere... ccccccccccccccc... wacko2
Dosta spamovanja - TEMA! Jasno? :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E,sto ste vi neki!
Pa zar i ovo nije nacin da krenes razgovor sa nekim??????
E bre,vidi se da ste metuzalemi,sve ste pozaboravljali,ja mladi Pantelija treba da vas podsecam,cccc
A da ne budem proglasena za totalnog spamera,da recem o sexu nesto.
Trebalo bi probati bar dva muskarca u zivotu,cisto da imas sa cim da uporedis i da sto bi bilo jos gore,kasnije ne pozelis da probas drugog.Zar nije bolje sve u svoje vreme neg' u "stare dane".:roll:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Slažem se, Ivanjuška, to je ionako odgovor koji svaki muškarac želi da čuje kad pita svoju izabranicu: "A koliko si ih imala do sad"? :-D
Ili jednog ili nijednog pre njega, to je idealan odgovor. Znači najviše dvojicu ukupno. victory
E sad se već ova tema prepliće sa onom o laganju...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Slažem se, Ivanjuška, to je ionako odgovor koji svaki muškarac želi da čuje kad pita svoju izabranicu: "A koliko si ih imala do sad"? :-D
Ili jednog ili nijednog pre njega, to je idealan odgovor. Znači najviše dvojicu ukupno. victory
E sad se već ova tema prepliće sa onom o laganju...
Nije poenta šta bi mi voleli da čujemo, već što je to stvarno najčešći odgovor!!! Pošto "tamo" ne postoji "brojač", moraćemo da prihvatrimo činjenicu da smo izmanipulisani u startu... :(

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.034
Nije poenta šta bi mi voleli da čujemo, već što je to stvarno najčešći odgovor!!! Pošto "tamo" ne postoji "brojač", moraćemo da prihvatrimo činjenicu da smo izmanipulisani u startu... :(

E, siroti vi... jadni, mali muškarci sa nama ženturačama... :-D

Natrag