5 tipova muškaraca koje svaka devojka treba da proba pre braka

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.036
5 tipova muškaraca koje svaka devojka treba da proba pre braka

Dozvoljeni ljubavni promašaji, neobične i slobodne veze, poznanstva za jednu noć, usputne stanice... nisu rezervisani samo za muškarce. Eksperimentisanje je poželjno i za devojke, ali pre udaje i, naravno, uz zaštitu. Ljubavni terapeuti internet portala „Your tango“ preporučuju 5 atraktivnih tipova muškaraca sa kojima bi svaka slobodna devojka trebalo da se upusti u neizvesnu avanturu.

7423_shutterstock_35778142-par_hf.jpg

Devojke ne treba da se ustručavaju ljubavnih uzbuđenja, pa ni promašaja. Mladost podrazumeva i izvesne greške, na kojima učimo

BARMEN
Njega stalno proganjaju devojke, zgodan je i povučen. Osmehuje se, laska, a nikada niste sigurni da li mu je i to u opisu radnog mesta. Uvek vas časti jednom turom pića za kraj večeri, pa se osećate posebno. Njegov zanesen izraz lica govori da mu je potreban spas, a vi čeznete da se osećate korisno.

LUD I USPEŠAN

To su muškarci koji su lako postali odrasli, napravili su dobre poslovne poteze, zaradili brdo para i sada uživaju u svom uspehu. Oni su rasterećeni, nisu iskompleksirani, zrače vulkanskom energijom, zanimljivi su i vole fensi restorane, klubove, kafiće. Uvek privlače poglede, igraju na podijumu, komuniciraju sa svima. Izlaze u većem, mahom, muškom društvu.

AUTSAJDER

Sladak i šarmantan, ali dečko koji je, u najavi, potpuni promašaj. Nije vaš tip i to nikada neće biti – on voli potpuno drugačiju muziku, opušta se uz šah, nikada nije napravio nijednu glupost, ima svoj herbarijum. Ali, toliko je sladak i ne možete, a i ne morate da mu odolite. Dozvolite mu da bude deo vašeg života.

STRANAC

Magnetski je privlačan i on i njegov neobičan akcenat, kao i ideja da se upustite sa njim u romansu. Privlačno je i to što je on na poslovnom putu, takoreći, proputovanju kroz vaš grad – a samim tim i kroz vaš život. Znate da će otići kući za desetak dana, ali uvek postoji nada da će se stvari preokrenuti. Radoznalost i neizvestan kraj su ono čemu je teško odoleti.

NEZNANAC

Neko koga uopšte ne poznajete, ali znate da ima dobre trbušnjake, jake ruke, zanosan osmeh. Viđate ga u lokalnom kafiću, znate da živi u blizini i to je sve. Ali, zamislite kako bi bilo uzbudljivo da ga osetite i malo bolje upoznate.

Izvor: Blic žena

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Dok vi tako probate, ne mislite da "gubite na vrednosti", i da će te tim "probanjem" postati kategorija koju će muškarci želeti samo da "probaju" i ništa više??? :thinking:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Tako je,Re,najbolje je udati se za prvog (i ozeniti prvu) koji naleti... :dirol:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Tako je,Re,najbolje je udati se za prvog (i ozeniti prvu) koji naleti... :dirol:
Hm, mudrice, jer ja to primećujem ironiju? :) Nismo se razumeli... Glupo je ići i tražiti različite tipove ljudi, kao po spisku, pa "precrtavati" one sa kojima si bio, samo da se kaže da si i to "probao" i "doživeo". U tom traženju prođu i godine, a u manjim sredinama "došebrižnici" i zli jezici itekako mogu da naruše reputaciju...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Slazem se sa tobom (nisam sad ironicna).Ocigledno se nismo razumeli,nista novo :)...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Slazem se sa tobom (nisam sad ironicna).Ocigledno se nismo razumeli,nista novo :)...
Pa izgleda da je kod tebe neki problem, ja sebe odlično razumem! :lol:
Evo da napišem i šalim se, da mi opet ne izvrćeš reči i vadiš iz konteksta...
:blum3:
Opet se šalim...

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Naravno da imam problem da komuniciram sa komplikovanim ljudima :blum3:

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Hm, možda ću da zvučim staromodno i naivno ali ako prvi na kog naletiš bude onaj pravi ne vidim što bi tražila dalje? Možda grešim ali nekad neko proba gomilu najrazličitijih tipova i ništa a neko u jednom tipu pronađe sve... Ovi nabrojani me nikada nisu privlačili, činilo mi se da su njihove mane daleko veće od njihove privlačnosti. Barmen, stranac, autsajder, neznanac šta je tu tako zanimljivo? Ili ja ne vidim širu sliku...

Član
Učlanjen(a)
01.02.2010
Poruka
64
ovo su se sastala petorica takvih i objavili da namame cure
crvendac 011 previse tema o sexu...premlada ili prestara?

Natrag