3 modela blejzera koja ćemo nositi ove sezone

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
3 modela blejzera koja ćemo nositi ove sezone

Jesen / zima 2015. rezervisani su za blejzere koji se mogu kombinovati uz sve!

tTzQ2GZ.jpg


Jesen nam je donela nove trendove koje smo odmah prihvatili i zavoleli. Pogotovo kada je reč o blejzerima!

Ovaj večiti komad koji fantastično unapređuje naš stil nam ove sezone dolazi u različitim krojevima i dezenima. Bilo da volite opušteni ili poslovni stil, blejzer ćete sigurno iskoristi u hladnim danima koji slede.

Pogledajte 3 modela blejzera koja ćemo nositi ove sezone:

1. Ležerni stil

Dame koje preferiraju da nose ležerne kombinacije, oduševiće se modelima koji su izrađeni od čvrstih materijala. Oni su topli i veoma udobni.

b7Ia2tY.jpg

Foto: Net a porter / Isabel Marant

Uglavnom na njima dominiraju neutralne boje, poput sive, crne i braon, dok je glavni dezen koji dominira na ovim sakoima- karo! Uz njih možete kombinovati razne modne komade poput raperica, suknje A kroja, ili cigaret pantalona. Uživajte u beskrajnim kombinacijama!

7i9r6R7.jpg

Foto: Net a porter / Saint Laurent

2. Poslovni stil

Suprotno od opuštenog looka, blejzeri mogu vaš outfit učiniti ozbiljnim i veoma poslovnim. Ovi modeli su uglavnom veoma strukirani, kraći i na njima dominira perfektno iskrojena kragna.

HWN8aDH.jpg

Foto: Net a porter / Stella Mccartney

Glavni detalj koji ulepšava ove blejzere, osim kragne predstavljaju fantastični dugmići koji nas pomalo podsećaju na modele koji su bili aktuelni prethodnih sezona.

0eNP4k5.jpg

Foto: Net a porter / Balmain

3. Retro stil

Za one hrabre koji vole da se poigravaju stilovima, a pritom su ljubitelj etno desena, oduševiće se modelima koji su ukrašeni predivnim vezom.

rIKwGK4.jpg

Foto: Net a porter / Biyan

Oni su veoma upečatljivi tako da vam preporučujemo da uz njih kombinujete jednostavne modne komade. Denim traperice ili crne klasične pantalone će biti dobar izbor.

EAAN8F6.jpg

Foto: Net a porter / Haider Ackermann

Izvor: Cosmopolitan.rs
 
Natrag
Top