Dati odg. je nikakav arg. i Adam i Eva su dali odg. Bogu zašto su uzeli jabuku i to je dokaz da nije svaki odg. koji ima smisla.
Isto i ja mogu reci za tebe. I ti dajes "nekakve odgovore" tipa 'jeste .. nije .. tacka". To ne da nisu odgovori nego je besmisleno na njih i odgovarati, jer ti sam sebi govoris. Kao i sada, ponavljajuci ovo isto svuda po forumu. Dosadan si!
Sa skupom svih adventističkih učenja - svi imaju dovoljno razloga da ispitaju tvrdnje koje je Mire izneo "da Adventisti lažu i muljaju"
Ovde postoji prilike da se to ispita biblijom.
Lazete i muljate apsolutno u svemu!
Dokazano je na forumu. A ti lepi ovde na ovoj temi propagandni materijal, niko ti ne brani. Jer kao sto rece Jurivaka bavis se bombardovanjem i kopiranjem tekstova.
Tebe odgovor uopste ne zanima, vec hoces reci kako mi nemamo odgovor.
Stavis kilometarski post za koji znas da niko nece citati, i eto vi nemate odgovor!
Pa sramota!
I umesto da si otvorio posebnu temu o necemu, ti si stavio uopsteno temu. Pa ovde se moze o svemu i svacemu pisati, zato mozete i da manevrisete skretanjem teme kad nemate odgovor, to stalno radite. Znamo svi zasto si otvorio!
Naravno niko nece ucestvovati.
I sad odgovoris Kainosu kopirajuci kilometarski tekst iz knjige.
Pa ti si urnebes!
svi imaju dovoljno razloga da ispitaju tvrdnje koje je Mire izneo "da Adventisti lažu i muljaju"
Na tvoju zalost niko nece ispitati, niti ih interesuje! Pa vi uopste i nemate uspeha na forumu, niko vas ne ferma ni 3% , bolje bi vam bilo da nadjete drugo mesto za "misionarenje!"