Šta je novo?

15 filmova u kojima ćemo moći da uživamo u 2017.

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.316
15 filmova u kojima ćemo moći da uživamo u 2017.
Tokom ove godine ljubitelji sedme umetnosti moći će da uživaju u brojnim ostvarenjima.

Izvor: B92
62556169358721804489d6172151751_v4_big.JPG

MTV je izdvojio listu od 15 najiščekivanijih filmova za 2017. godinu, koji tek treba da se pojave u bioskopima.

1. "Lepotica i zver"

Animirana bajka Volta Diznija dobila je sasvim novo ruho. Fanovi crtaća će biti srećni da će se sve klasične balade naći i u igranom filmu. Sa sjajnom glumačkom ekipom, živopisnim scenarijom, film će vam sigurno doneti magičnu atmosferu dobre stare bajke.

Stiže u martu!


2. "Tor: Ragnarok"

Sledeće godine, Marvel planira da objavi još novih filmova, ovog puta smeštenih u Torovom svetu. Moćni Odinov sin se udružuje sa Hulkom kako bi sprečili Ragnarok (kraj sveta). Heroji će morati da se izbore sa vatrenim demonom Surturom koji želi da spali Devet svetova i ubije većinu stanovnika.

Stiže u oktobru!3. "Liga Pravednika"

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži celi svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika.

Stiže u novembru!4. "The Dark Tower"

Dugoočekivana adaptacija serije knjiga Stivena Kinga "The Dark Tower" stiže u leto 2017. Glavnu ulogu igra Idris Elba, a film govori o kauboju Rolandu (Elba) i njegovom pohodu ka mističnoj kuli koji može da zaustavi uništavanje sveta.

Stiže u julu!5. "xXx: Return of Xander Cage"

Vin Dizel u liku Ksandera Kejdža se vraća na velike ekrane. Ne samo da mora da pronađe novi tim profesionalaca koji će mu pomoći da završi misiju, već i da ih ubedi da ga prate.

Stiže već u januaru!6. "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"

Kapetan Džek Sperou opet nema sreće: zastrašujući kapetan Salazar, vođa ekipe smrtonosnih duhova pirata i stari Džekov neprijatelj beži iz Đavoljeg trougla, odlučan da ubije svakog pirata na moru, uključujući i Džeka. Jedina šansa za preživljavanje je legendarni Posejdonov trozubac. Ko poseduje to moćno oružje, ima kontrolu nad svim morima.

Stiže u maju!7. "Wonder Woman"

Dajana, princeza Amazonki, odrasla je među ratnicama na izolovanom ostrvu. Ali kada se mladi pilot sruši na njihovim obalama i ispriča im o velikom ratu koji može da uništi čitavu planetu, ona odlučuje da napusti dom i zaustavi opasnost. Boreći se jedni pored drugih, heroji će otkriti svoje istinske moći i razumeti za šta su sve spremni da se bore.

Stiže u junu!8. "Tulip Fever"

Mlada žena (Alicia Vikander) nesrećno je udata za starijeg bogatog muškarca. Ali život junakinje se savim menja kada njen muž zaposli mladog umetnika da slika njen portret. Strast među njima je nezaustavljiva. Ali kako da ostanu zajedno kada su svi i sve protiv njih?

Stiže u februaru!9. "Star Wars: Epizoda VIII"

Rej je napravila prve korake u "Star Wars: Buđenje sile" i sada nastavlja sa svojim epskim putem uz Fina, Po i Luka Skajvokera u sledećem poglavlju sage o "Ratovima zvezda". Ko je Rej? Odakle potiče? Ova pitanja će dobiti sasvim neočekivane odgovore...

Stiže u decembru!10. "Submergence"

Džihadisti iz Somalije zarobili su Džejmsa i njegova voljena Danijel (ponovo Alisija Vikander) se sprema da roni u najdublje delove okeana. Iako ih deli na hiljade kilometara, ljubav im daje snagu da žive i bore se.

Ne znamo još uvek kada stiže!11. "Ghost in the Shell"

Iako je sajber tehnologija pomogla svetu na mnoge načine, ostavlja i zastrašujuće posledice. Opasni negativac po imenu Papeter je sposoban za "hakovanje duhova" i preuzimanje kontrole nad telom sajber osobe bez njenog znanja. Koristeći svoje veštine, on počinje da se meša u politiku. Jedina osoba koja može da zaustavi ovog kriminalca je policajka (Skarlet Johanson) koja vodi jedinicu za elitne zadatke Section 9.

Stiže u martu!12. "Kong: Ostrvo lobanje"

Ekspedicija na izgubljenom ostrvu se pretvara u katastrofu. Od samog početka, tim istraživača shvata da tu nisu dobrodošli. Ipak, oni su i dalje nesvesni da nije vlasnik ostrva taj kog treba da se plaše i da zalaze u teritoriju mitskog Konga.

Stiže u martu!13. "The Boss Baby"

Život sedmogodišnjeg Tima ide uobičajenim tokom: roditelji ga vole, ima sjajnu maštu i naizgled je bez problema. Ali sve se menja kada njegov mlađi brat stigne u porodicu. On nosi odela, voli biznis i manipuliše roditeljima tako bezobrazno da Tim shvata da ima opasnog neprijatelja.

Stiže u januaru!

14. "Guardians of the Galaxy Vol. 2"

Piter Kvil (ili Starlord ako želi) formira svoj tim, nalazi prave prijatelje i na kraju zadobija poštovanje svih. Jedina stvar koja ga brine je njegovo poreklo. On zna da je njegov otac bio izgubljen negde u svemiru. Ali ko je bio taj čovek? Odgovor ćemo saznati ovog proleća!
15. "Moćni rendžeri"

Ako su vas priče o avanturama moćnih rendžera nekada držale prikovane za TV ekrane, onda je ovaj film za vas. Grupa srednjoškolaca, od kojih svako ima svoje strahove i probleme iznenada dobija supermoći. Naša planeta je u opasnosti i samo ovi mladi heroji je mogu spasiti.


 
Top