12-godišnja devojčica se prodavala za slatkiše

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
790
prostituciaj.jpg


12-godišnja devojčica iz Londona prodavala je svoje telo da bi kupila slatkiše, imala je najmanje deset redovnih klijenata, od kojih su neki ...
plaćali i manje od 5 funti. Devojčica kaže da joj njen otac nije davao dovoljno para da može da kupi slatkiše i ostalo što imaju ostala deca i ona je pre godinu dana počela da nudi seksualne usluge jednom čoveku iz njene zgrade. Kada se pročulo za nju, ona je počela da se ''vidja'' sa nekoliko ljudi. Iako je malo uzimala za svoje usluge ipak je zaradila da kupi neke sitnice. Ona kaže da je sama došla na tu ideju i da je niko nije nagovarao.


Njen otac kaže da nije znao za aktivnosti svoje kćerke. Policija pretresa ceo njen kraj i ako bude uhapsila nekog od njenih klijenata, on može dobiti i doživotnu kaznu zatvora zbog silovanja deteta.

Najjaci su bili komentari ispod ovoga :

NN 1 : E JA BI PLATIO ONA JE 2GOD,MLADJA OD MENE TAKO DA NE BI BILO SILOVANJE

NN2 : sta bi ti platio mamu ti je*** bolesnu os da ti ja naplatim pi*** ti materina,ona je 2 god mladja od tebe pi*** ti materina tek si se rodio.
 
Član
Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
7
bolesno..

ovi sto su 'koristili' usluge i tu devojcicu treba da budu muceni i ubijeni..ali polako muceni i ubijeni
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Potpuno bolesno... na zalost, u danasnje vreme, nista vise ne moze da me zacudi. Iz razlicitih izvora saznajemo da devojcice rade to ne samo za slatkise, nego i zbog popularnosti u skoli, medju vrsnjacima i tim "2 godine starijim".
Kuda ide ovaj svet?!
 
Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.640
Užasno,a što je još gore toga počinje da ima sve više i u našoj zemlji :(
 
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
38.978
Surova istina, naravno, sto bismo se uopste razlikovali od ostatka sveta, pa cak i u tome, jel'?
Strasno!!!
 
Natrag
Top